AMATORI FARA CASCA

Ianuarie 24, 2008

La finalul acestei saptamani Ploiestiul va fi gazda unei reuniuni pugilistice de mare atracţie. În ring vor urca doar sportivi amatori, care vor avea, insă, o miza speciala – ultima sansa de a prinde trenul către Jocurile Olimpice de vara de la Beijing.
Sambata, Sala Upetrom din Ploiesti va gazdui cea mai interesanta gala a inceputului de an din tara noastra. Reuniunea, in care vor urca în ring boxeri seniori de la 10 sectii din tara, la 9 categorii de greutate, va avea o miza aparte, desemnarea candidaţilor pentru cele 2 turnee de calificare la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Iubitorii nobilei arte din Ploiesti îi vor putea vedea la lucru pe cei 4 sportivi de la Petrom-Petrolul care vor fi prezenţi în ring şi vor asista la o premieră pentru boxul amator de la noi - organizatorii anuntand ca, in cadrul galei, se va lupta fara casca de protectie!
Decizia este una in premiera pentru sportul cu manusi la nivel de amatori si reprezinta un plus de motivatie pentru spectatorii care vor veni la sala sambata.

Comentarii

Comenteaza articolul