PrahovasportPrahovasport http://prahovasport.ro stiri si comentarii sportive Thu, 16 May 2013 12:39:52 +0000 en-US hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.5.1 Calificate la turneul final http://prahovasport.ro/calificate-la-turneul-final/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=calificate-la-turneul-final http://prahovasport.ro/calificate-la-turneul-final/#comments Thu, 16 May 2013 12:39:52 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=348 DSCN2494 Micutele handbaliste junioare III de la CSM Ploiesti au obținut calificarea la turneul final, ceea ce, conform antrenorilor, reprezintă o adevărată performanță.

La turneul semifinal disputant în sala Katy Szabo, din Sf. Gheorghe, ploieștencele au obținut biletele pentru calificarea între cele mai bune echipe din țară după ce au realizat următoarele rezultate.

CSS GALATI  –    CSM PLOIESTI            17-19           (7-6)

MARTA BAIA MARE  -    CSM PLOIESTI         23-19        (11-6)

CSM PLOIESTI    -    ACS 181 SSP BUCURESTI     15-14     (11-8)

LPS ROMAN  -    CSM PLOIESTI       14-23        (4-11)

CSM PLOIESTI   -    OK SPORT ONESTI       24-20         (14-8)

De remarcat faptul ca micutele handbaliste de la CSM s-au calificat avand cea mai buna defensiva a turneului semifinal.

La turneul final, care va începe pe data de 22 mai, fetele antrenate de Daniel Gheorghe și Robert Comendant au fost repartizate în seria I, alături de CSS Tulcea, CSS Caracal și CSS Viitorul I Cluj.

  jogoscasinoonline.eu

  Bonus Fara Depunere

ECHIPA CSM Ploiesti, junioare 3

- MITITELU  CRISTINA  -portar

-RADU GEORGIANA  -portar

-TUDOR CRISTINA  -portar

- NITA  MARA

- IVANCIU LARISA

- MIHAIU IULIA

- IVAN LAURA

- VACARIU ANA-MARIA

-CHIRCA ROXANA

- FLOREA ROBERTA

-RADU CLAUDIA

- NASTASE MIHAELA

- STATE ANDRA

-MARIN BIANCA

- SERBAN ANISA

- IONESCU BIANCA

-FULGEANU ANDREEA

-GROS ANA-MARIA

-MILITARU ANA

-ENE IVONA

 

Antrenori: Daniel Gheorghe

Robert Comendant

 

,,Un turneu semifinal foarte greu ,dar cu atat mai mult este de apreciat rezultatul, calificarea la turneul final pe tara,dintr-o grupa foarte grea.Felicit toata echipa pentru atitudine,dorinta si nu in ultimul rand pentru disciplina tactica de care au dat dovada.Am reusit la acest turneu sa ne mobilizam foarte bine si rezultatele s-au vazut. Tin foarte mult  pe aceasta cale sa multumesc celor care ne-au fost alaturi domnisoarei Corina Ungureanu,domnilor directori Augustin Iancu si Marian Stanescu pentru sprijinul acordat si nu in ultimul rand PARINTILOR care au fost alaturi de noi si au sustinut copii pentru realizarea acestor rezultate si tuturor celor care pe parcursul acestui campionat ne-au ajutat.” – ne-a declarant Daniel Gheorghe, antrenorul micutelor handbaliste de la CSM Ploiesti.

]]>
http://prahovasport.ro/calificate-la-turneul-final/feed/ 0
Aere de vicecampioana http://prahovasport.ro/aere-de-vicecampioana/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=aere-de-vicecampioana http://prahovasport.ro/aere-de-vicecampioana/#comments Fri, 10 May 2013 12:06:34 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=346 petrolul Petrolul Ploiești își poate da aere de vicecampio0ană după ce a ajuns în ipostaza de a fi, cu doar patru runde înainte de final și cu un program accesibil, pe poziția secundă a clasamentului.

Este o realizare pentru Ploieștiul fotbalistic, același care se cufundase ani buni în mlaștina ligii secunde, nu cu mult timp în urmă. Să respiri aer tare de pe locul al doilea al clasamentului nu poate fi decât o acțiune care să te facă încrezător și care să-ți ozonifice plămânii îmbibați cu vapori de gazolină.

Mă bucur pentru suporterii Petrolului, indiferent de vârstă, că nu mai sunt obligați să suporte tot felul de umilințe și că pot da cu tifla altora, fără nicio problemă. Și mă bucur pentru Contra, un antrenor care sunt convins că va face lucruri remarcabile în carieră. Cu perspectiva ultimelor patru meciuri, cu Chiajna și U cluj în deplasare, cu Astra și Gaz Metan, acasă, Petrolul pare să ffie capabilă să rezolve ecuația locului secund.

Dacă și Cupa României va lua calea Ploieștiului, atunci toate premisele vor fi create pentru ca, din viitorul sezon, să fie ațintiți tot mai mulți ochi pe echipa lupilor, capabilă să se implice total într-o luptă la care nu mai îndrăzneam să visez. Bine, dacă va mai umbla puțin la fundașii centrali…

Cu o condiție, însă: să nu-și bage dracul coada și să se spargă ceva în interiorul clubului. Ar fi singura variantă care ar arunca echipa asta din nou în degringoladă.

]]>
http://prahovasport.ro/aere-de-vicecampioana/feed/ 1
Zece! http://prahovasport.ro/zece/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=zece http://prahovasport.ro/zece/#comments Fri, 10 May 2013 11:54:10 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=343 stanescu_tibarna Să fii 10 ani la rând în finala oricărei competiții din lumea asta este o performanță destul de greu de atins. Nu și pentru CSU Asesoft, echipa care a făcut ca ora exactă în baschetul rimânesc să se dea de la Ploiești. Sunt atât de puține exemplele de performanță sportivă adevărată care să aibă Ploieștiul în prim plan, mai ales la sporturile de echipă, încât trebuie să fii pe altă lume ca să nu le apreciezi la justa valoare.

În semifinala cu Oradea a fost palpitant doar meciul al doilea. Atunci când, după adormirea din prima partidă, era de așteptat ca gigantul să se trezească. Și a făcut-o, astfel încât rezultatul dublei de la Brazi cred că devenise previzibil pentru toată lumea..

Pentru a 10-a oară consecutiv Asesoft va lupta cu trofeul pe masă. Cu BC Mureș, de această dată, o formație admirabilă în acest sezon, dar prea lipsită de experiența unor astfel de finale pentru a produce surpriza. Așa cred eu, că pentru tigrii din Mureș aerul finalei e prea rarefiat și se vor sufoca la un moment dat.

În fine, până la primele meciuri ale finalei, de savurat rămâne calificarea pentru a 10-a oară consecitiv în finala campionatului, o performanță care va fi foarte greu de egalat de o altă formație românescă pentru mult timp de aici înainte.

foto: mirela oprea

]]>
http://prahovasport.ro/zece/feed/ 0
Ponturile zilei – 24 aprilie 2013 http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-24-aprilie-2013/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ponturile-zilei-24-aprilie-2013 http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-24-aprilie-2013/#comments Tue, 23 Apr 2013 21:11:37 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=339 prahovasport Dortmund – Real Madrid, pronostic: PESTE 2,5 GOLURI, cota 1.65

Haugesund – Start, pronostic: PESTE 2,5 GOLURI, cota 1.65

Rennes – Troyes, pronostic: VICTORIE RENNES, cota 1.80

St Etienne – Ajaccio, pronostic: VICTORIE ST ETIENNE, cota 1.45

TPV – Haka, pronostic: VICTORIE HAKA, cota 1.55

 

Miza: 10 lei

Câștig: 103 lei

]]>
http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-24-aprilie-2013/feed/ 0
Tiki – kaka http://prahovasport.ro/tiki-kaka/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=tiki-kaka http://prahovasport.ro/tiki-kaka/#comments Tue, 23 Apr 2013 21:03:28 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=335 640x360_barcelona_bayern.v1360164140 De prea multă vreme am așteptat ca echipa asta care a inventat fotbalul lălăit, de posesie plicticoasă, să fie umilită și în Liga Campionilor. Nu de alta, dar falimentul anunțat al unui astfel de stil, trebuia să vină. Barcelona a pierdut la Munchen, 0-4, și putea fi chiar mai rău.  Este un moment în care toate miștourile suportate atunci când spuneam că echipa asta nu e nici pe departe fenomenală, așa cum au prezentat-o specialiștii, sunt răzbunate. Asta după ce Real mă răzbunase în Cupa Regelui.

Barcelona lui Guardiola, că Vilanova e nevinovat, a pipernicit fotbalul, l-a sufocat reducându-l la posesie. Și la simpatia pe care arbitri au arătat-o pentru echipa asta ani buni. Și în meciurile din Europa, dar mai ales în derbiurile cu Real.

S-a terminat, fotbalul s-a săturat să fie subjugat, fotbalul vrea să se joace și la cele două porți, nu să fie sugrumat de tiki – taka. Sau tiki -kaka, cum am văzut la Munchen.

Și cu Spania va fi la fel. Cu naționala Spaniei, zic!

Oricum, fără Messi, Barcelona nu ar prinde locul doi în Spania. Și la Munchen, chiar dacă a fost pe teren, la număr, Messi nu a jucat. Și s-a văzut.

În fine, bine că am văzut echipa asta făcută pulbere de către o formație care, deși nu este o favorită a mea, are tot respectul pentru mentalitatea pe care o au jucătorii ei. Aceea de a ataca poarta, indiferent de scor. Nu să plimbe mingea la infinit dacă are 2-0. Așa se joacă fotbalul! Sau așa ar trebui să se joace, în viziunea mea.

Și mai am curaj să spun că venirea lui Guardiola la Munchen nu va fi cea mai bună mutare. Bayern nu va câștiga anul viitor titlul cu 6 etape înainte de final și nu se va califica en-fanfare în finala Ligii Campionilor, așa cum a făcut-o în acest sezon. Este un rămășag pe care îl pun încă de pe acum cu toți fanii lui Guardiola.

 

]]>
http://prahovasport.ro/tiki-kaka/feed/ 0
Ponturile zilei – 19 aprilie 2013 http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-19-aprilie-2013/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ponturile-zilei-19-aprilie-2013 http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-19-aprilie-2013/#comments Fri, 19 Apr 2013 11:36:37 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=333 prahovasport Ajax – Heerenveen, pronostic: PESTE 3,5 GOLURI, cotă 1.60

Finn Harps – Salthill, pronostic: PESTE 2,5 GOLURI, cotă 1.60

Drogheda – UC Dublin, pronostic: PESTE 2,5 GOLURI, cotă 1.80

Austria Lustenau – Hartberg, pronostic: PESTE 2,5 GOLURI, cotă 1.75

Braga – Academica, pronostic: VICTORIE BRAGA, cota 1.45

Miza: 10 lei

Câștig: 109 lei

]]>
http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-19-aprilie-2013/feed/ 0
Nou record negativ http://prahovasport.ro/nou-record-negativ/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nou-record-negativ http://prahovasport.ro/nou-record-negativ/#comments Fri, 19 Apr 2013 11:28:17 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=331 DSCF7113 Fetele de la CSM Ploiești au mai comis-o o dată. După ce s-au făcut de râs la Galați, marcând doar cinci goluri într-o repriză formației aflate pe ultimul loc al clasamentului, ieri au arătat că au potențial pentru a se compromite în continuare. Au pierdut cu HCM Baia Mare, acasă, dar nu asta este supriza. Neplăcut e faptul că fetele astea care au arătat că știu și pot juca și bine, s-au lăsat atât de mult pe tînjeală, încât au primit 40 de goluri. E greu să iei 40 de goluri acasă în handbalul feminin actual.

CSM Ploiești este singura echipă din campionat care bifează contraperformanța asta.

Sigur, cu obiectivul realizat, nu mai există motivație. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te faci de râs. Indolența, în general, dar mai ales în sport, se plătește, iar atunci când joci handbal doar pe bucăți, pe bucăți ar trebui să fi apreciat.

Dar bucățile astea nu vor face niciodată un întreg.

]]>
http://prahovasport.ro/nou-record-negativ/feed/ 1
Logic http://prahovasport.ro/logic/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=logic http://prahovasport.ro/logic/#comments Fri, 19 Apr 2013 11:11:10 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=328 petrolul otelul Petrolul a trecut la Galați, de o manieră entuziasmantă, de Oțelul, confirmând faptul că o echipă în formă sportivă bună, alcătuită din fotbaliști cu tehnicitate peste cea a adversarului și cu o bună organizare a jocului nu poate fi învinsă de o formație care a arătat determinare și atât.

Nu e nicio surpriză, ci mai degrabă o confirmare a faptului că Petrolul este favorită în tentativa de a câștiga a treia Cupă a României.

Sigur, poate diferența de scor a fost una exagerată, dar important este faptul că ploieștenii și-au transformat returul într-o formalitate și au arătat, o dată în plus, că sunt gata pentru meciul cu Steaua, unul cu adevărat special în noile condiții.

Și, dacă vreți, mai important este faptul că se vede mâna lui Contra, echipa începe să joace din ce în ce mai mult un fotbal gândit de Cosmin. Încă mai sunt probleme în centrul defensivei, chiar dacă mulți le omit, acum cînd echipa e pe val, dar este, în mod cert, cel mai bun Petrolul din ultimele decenii, iar asta contează cu adevărat.

Așa cum am anticipat, Galațiul a fost doar un port la Cupa României.

foto: fcpetrolul.ro

]]>
http://prahovasport.ro/logic/feed/ 0
Ponturile zilei – 17 aprilie 2013 http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-17-aprilie-2013/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ponturile-zilei-17-aprilie-2013 http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-17-aprilie-2013/#comments Wed, 17 Apr 2013 09:47:44 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=325 prahovasport Fulham – Chelsea, pronostic: VICTORIE CHELSEA, cota 1.85

West Ham – Man. Utd, pronostic: PESTE 2,5 GOLURI, cota 1.70

Ried – LASK Linz, pronostic: VICTORIE RIED, cota 1.50

Zenit St. Petersburg – Kuban Krasnodar, pronostic: VICTORIE ZENIT, cota 1.45

Efes Istanbul – Olympiakos, pronostic: PESTE 142,5 PUNCTE, cota 1.80

Miza: 10 lei

Câștig: 118 lei

]]>
http://prahovasport.ro/ponturile-zilei-17-aprilie-2013/feed/ 0
Ligile B si C Prahova http://prahovasport.ro/ligile-b-si-c-prahova-4/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ligile-b-si-c-prahova-4 http://prahovasport.ro/ligile-b-si-c-prahova-4/#comments Wed, 17 Apr 2013 09:38:50 +0000 Edi Moldovan http://prahovasport.ro/?p=323 apostolache LIGA B PRAHOVA
Seria „NORD” – etapa a XXII-a

Podenii Noi Valea Dulce – Avântul Bertea 1-1
CSO Teleajen Văleni – Progresul Aluniş 8-0
Unirea Tr. Lipăneşti – Tineretul Gura Vitioarei 4-1
Tinereţea Izvoarele – AS Găzarul Surani 3-2
Victoria Olteni – Stejarul Goruna* 3-0
Voinţa Măgurele – Voinţa Vărbilău 2-2
Voinţa 2009 Gornet – Real Rio Cocoşeşti 4-2
Luceafărul Drajna – Flacăra Mălăieşti 5-0
Voinţa Livadea – Gloria Vâlcăneşti 1-0
* Echipa Stejarul Goruna s-a retras din campionat în retur, jocurile acesteia urmând să fie omologate cu 3-0 în favoarea adversarelor.

CLASAMENT
1. CSO Teleajen Văleni 22 18 0 4 93-18 54
2. Unirea Lipăneşti 22 15 5 2 49-21 50
3. Voinţa Livadea 22 13 5 4 51-26 44
4. Voinţa Măgurele 22 12 7 3 38-27 43
5. Voinţa 2009 Gornet 22 12 2 8 56-43 38
6. AS Găzarul Surani 22 11 3 8 57-45 36
7. Real Rio Cocoşeşti 22 9 7 6 41-33 34
8. Voinţa Vărbilău 22 9 5 8 47-47 32
9. Flacăra Mălăieşti 22 9 1 12 39-47 28
10. Progresul Aluniş 22 7 7 8 32-43 28
11. Victoria Olteni 22 8 1 13 45-52 25
12. Tinereţea Izvoarele 22 7 4 11 46-54 25
13. Tineretul Gura Vitioarei 22 7 4 11 37-60 25
14. Luceafărul Drajna 22 6 6 10 41-44 24
15. Podenii Noi Valea Dulce 22 7 2 13 43-57 23
16. Gloria Vâlcăneşti 22 7 2 13 37-61 23
17. Avântul Bertea 22 5 7 10 32-48 22
18. Stejarul Goruna* 22 2 0 20 15-73 6

Seria „VEST” – etapa a XX-a
AS Mislea – CIS Construct Tăriceni 2-0
Unirea Cocorăştii Colţ – Carpaţi Sinaia 1-0
Victoria Bordeni – Vulturii Proviţa de Sus 0-2
Petrolul Băicoi – Viitorul II P. Burchii 2-0
NG Brătăşanca – AS Tufeni Băicoi 2-4
Prahova Nedelea – CS Valea Doftanei 2-0
Tricolor Varniţa – Cetatea Coada Izvor 2-1
AFC Filipeştii de Pădure* – CS Cornu 0-3
* Echipa AFC Filipeştii de Pădure s-a retras din campionat în retur, jocurile acesteia urmând să fie omologate cu 3-0 în favoarea adversarelor.

CLASAMENT
1. CS Cornu 20 15 2 3 71-27 47
2. Unirea Cocorăştii Colţ 20 15 2 3 52-19 47
3. Vulturii Proviţa de Sus 20 15 0 5 61-24 45
4. AS Tufeni Băicoi 20 13 4 3 52-28 43
5. Cetatea Coada Izvor 20 14 0 6 59-27 42
6. Tricolor Varniţa 20 10 4 6 45-37 34
7. CIS Construct Tăriceni 20 9 3 8 40-37 30
8. NG Brătăşanca 20 9 1 10 46-42 28
9. AS Mislea 20 9 1 10 39-50 28
10. CS Valea Doftanei 20 5 5 10 25-40 20
11. Carpaţi Sinaia 20 6 2 12 29-49 20
12. Victoria Bordeni 20 5 4 11 29-51 19
13. Viitorul II P. Burchii 20 6 0 14 34-48 18
14. Prahova Nedelea 20 5 2 13 27-43 17
15. Petrolul Băicoi 20 4 1 15 26-79 13
16. AFC Filipeşti* 20 3 3 14 18-52 12

Seria „EST” – etapa a XX-a
Ştiinţa Albeşti – Tineretul Bucov 3-2
SanSar Malu Roşu** – Prahova Tomşani 1-2
AS Pleaşa – Rapid Sălciile 1-1
Sportul Valea Călugărească – Voinţa Ciorani* 3-0
Viitorul Fulga – Avântul Tomşani 0-1
Avântul Iordăcheanu – Viticultorul Dârvari 2-4
Gloria Plopu – Tineretul Berceni 3-0
Podgoria Vadu Săpat* – Inter Ciupelniţa 0-3
* Echipele Voinţa Ciorani şi Podgoria Vadu Săpat s-au retras din campionat în retur, jocurile acestora urmând să fie omologate cu 3-0 în favoarea adversarelor.
** Echipa SanSar Malu Roşu Ploieşti a fost admisă în campionat, din retur.

CLASAMENT
1. Gloria Plopu 20 18 1 1 74-24 55
2. Rapid Sălciile 19 16 1 2 65-22 49
3. Sportul V. Călugărească 19 11 4 4 48-28 37
4. Ştiinţa Albeşti 19 11 3 5 47-32 36
5. Voinţa Ciorani* 19 11 0 8 56-36 33
6. AS Pleaşa 19 8 6 5 42-32 30
7. Viitorul Fulga 19 8 4 7 40-34 28
8. Tineretul Bucov 19 8 2 9 40-42 26
9. Tineretul Berceni 19 7 3 9 33-30 24
10. Viticultorul Dârvari 19 4 7 8 29-37 19
11. Avântul Tomşani 19 4 6 9 30-54 18
12. Avântul Iordăcheanu 19 5 2 12 30-47 17
13. Prahova Tomşani 19 5 2 12 27-63 17
14. Inter Ciupelniţa 19 3 2 14 25-60 11
15. Podgoria Vadu Săpat* 19 2 2 15 16-56 8
16. SanSar Malu Roşu** 6 2 1 3 13-18 7

Seria „PLOIEŞTI” – etapa a XVIII-a
Energia Pietroşani – AS Tinosu 1-3
Progresul Bucov – Fortuna II Brazi 0-10
Unirea Teleajen – Viitorul Crivina 4-1
Viitorul Ariceşti – AS Strejnic 4-2
Petrolul 95 Ploieşti – Prahova Tg. Vechi 1-2
Dalina Bărcăneşti – Intersport Filipeşti 0-3
CS Brazi Negoieşti – Petrolul Teleajen 2-1

CLASAMENT
1. Fortuna II Brazi 18 18 0 0 130-16 54
2. Prahova Tg. Vechi 18 14 2 2 43-14 44
3. Intersport Filipeşti 18 13 3 2 55-23 42
4. Unirea Teleajen 18 12 1 5 61-31 37
5. CS Brazi Negoieşti 18 11 3 4 48-27 36
6. Petrolul Teleajen 17 8 1 8 46-35 25
7. Viitorul Ariceşti 18 8 0 10 45-49 24
8. AS Tinosu 18 7 2 9 31-52 23
9. Viitorul Crivina 18 7 1 10 40-45 22
10. Energia Pietroşani 17 5 3 9 30-59 18
11. AS Strejnic 18 5 2 11 35-58 17
12. Petrolul 95 Ploieşti 18 4 2 12 49-61 14
13. Dalina Bărcăneşti 18 1 2 15 20-77 5
14. Progresul Bucov 18 1 0 17 18-104 3

LIGA C PRAHOVA
Seria „TERITORIU” – etapa a XXII-a
AS Potigrafu – Prahova Tinosu 2-0
AS Puşcaşi – Gloria Ologeni 0-0
Viitorul Predeşti – CS Brazi 3-0
Prog. Puchenii Moşneni – AS Balta Doamnei 3-0
Viitorul Poienarii Burchii – Voinţa Hăbud 0-4
Spicul Poienarii Rali – AS Româneşti 2-2
Viitorul Puchenii Mari – Arizona Zalhanaua 2-1
Tricolor Băltiţa – San Sar Malu Roşu 3-0
Voinţa Măneşti – Unirea Corlăteşti Dâmbu 4-1
* Echipa SanSar Malu Roşu Ploieşti s-a retras din campionat în retur, jocurile acesteia urmând să fie omologate cu 3-0 în favoarea adversarelor.

CLASAMENT
1. Voinţa Hăbud 22 20 1 1 77-24 61
2. Progresul Puchenii Moşneni 22 18 2 2 92-22 56
3. AS Potigrafu 22 17 1 4 87-32 52
4. Viitorul Predeşti 22 15 3 4 59-26 48
5. Gloria Ologeni 22 11 5 6 56-32 38
6. Tricolor Băltiţa 22 12 1 9 61-43 37
7. CS Brazi 22 12 1 9 50-42 37
8. Viitorul Puchenii Mari 22 11 2 9 52-68 35
9. SanSar Malu Roşu* 22 10 2 10 51-48 32
10. Unirea Corlăteşti Dâmbu 22 8 2 12 49-64 26
11. Spicul Poienarii Rali 22 7 3 12 40-68 24
12. Viitorul Poienarii Burchii 22 8 0 14 44-74 24
13. AS Balta Doamnei 22 7 1 14 50-67 22
14. Voinţa Măneşti 22 7 1 14 35-52 22
15. Arizona Zalhanaua 22 5 4 13 30-40 19
16. AS Puşcaşi 22 5 4 13 28-58 19
17. AS Româneşti 22 5 3 14 37-64 18
18. Prahova Tinosu 22 2 0 20 32-106 6

Seria „MIZIL” – etapa a XX-a
Tineretul Balta Doamnei – Unirea Petrolul Râfov 0-0
Podgoria Vadu Săpat** – AS Târgşorul Vechi*** 2-0
Rapid Mizil** – AS Gura Vadului 8-0
Speranţa Olari – Viitorul Iordăcheanu 5-2
Avântul Boldeşti Grădiştea – AS Gherghiţa 1-3
Voinţa Călugăreni* – Progresul Boldeşti Grădiştea 0-3
Viitorul Pantazi – CS Brazi Popeşti 3-1
AS Viitorul Colceag – AS Dâmbu 6-1
* Echipa Voinţa Călugăreni s-a retras din campionat în retur, jocurile acesteia urmând să fie omologate cu 3-0 în favoarea adversarelor.
** Echipele NG Steaua Vâlcele şi Podgoria Vadu Săpat au fuzionat în pauza de iarnă;
** Echipele Avântul II Iordăcheanu şi Rapid Mizil au fuzionat în pauza de iarnă;
*** Echipa AS Târgşorul Vechi a fost admisă în campionat, din retur.

CLASAMENT
1. Progresul Boldeşti Grădiştea 19 13 6 0 52-12 45
2. AS Gherghiţa 19 13 4 2 38-19 43
3. AS Gura Vadului 19 11 3 5 40-32 36
4. CS Brazi Popeşti 19 9 5 5 51-31 32
5. Viitorul Pantazi 19 9 2 8 40-29 29
6. AS Dâmbu 19 8 3 8 44-43 27
7. Unirea Petrolul Râfov 19 8 3 8 43-42 27
8. AS Viitorul Colceag 19 8 3 8 53-55 27
9. Speranţa Olari 19 8 2 9 47-34 26
10. Podgoria Vadu Săpat 19 8 1 10 32-58 25
11. Avântul Boldeşti Grădiştea 19 7 2 10 44-54 23
12. Viitorul Iordăcheanu 19 5 5 9 41-48 20
13. Rapid Mizil 19 5 4 10 38-42 19
14. AS Târgşorul Vechi 5 4 0 1 13-3 12
15. Voinţa Călugăreni 19 4 0 15 27-66 12
16. Tineretul Balta Doamnei 19 3 1 15 33-68 10

Seria „SLĂNIC” – etapa a XX-a
Prahoviţa Măgureni – AS Podenii Vechi 1-0
Flacăra Filipeşti – Tricolor Coţofeneşti 2-1
AS Mehedinţa – Oţelul Larissa 3-0
Tinereţea Poiana Trestiei*** – Steaua Sângeru 0-3
Viitorul Ţipăreşti – AS Podenii Noi 2-1
Şoimii Apostolache – Juventus Călineşti 3-0
Steaua Mărgineni** – Viitorul Mărgineni 0-3
(neprezentare)
Stejarul Goruna* – CSC Poiana Câmpina 2-3
* Echipa Stejarul Goruna a fost admisă în campionat din retur.
** Echipele AS Bălteşti şi Steaua Mărgineni au fuzionat în pauza de iarnă.
*** Echipa AS Tinereţea Poiana Trestiei s-a retras din campionat începând cu etapa a XX-a, jocurile acesteia urmând să fie omologate cu 3-0 în favoarea adversarelor.

CLASAMENT
1. CSC Poiana Câmpina 19 16 0 3 72-28 48
2. Şoimii Apostolache 19 13 3 3 51-22 42
3. Viitorul Mărgineni 19 12 3 4 45-17 39
4. AS Podenii Vechi 19 11 2 6 41-35 35
5. Tricolor Coţofeneşti 19 10 2 7 50-41 32
6. AS Podenii Noi 19 9 4 6 38-27 31
7. Steaua Sângeru 19 9 3 7 45-42 30
8. Juventus Călineşti 19 8 5 6 35-30 29
9. Flacăra Filipeşti 19 8 2 9 40-39 26
10. AS Mehedinţa 19 7 1 11 32-45 22
11. Prahoviţa Măgureni 19 5 6 8 30-45 21
12. Tinereţea P. Trestiei*** 19 5 1 13 36-64 16
13. Oţelul Larissa 19 4 3 12 22-53 15
14. Viitorul Ţipăreşti 19 4 2 13 30-58 14
15. Stejarul Goruna* 5 1 1 3 8-10 4
16. Steaua Mărgineni** 5 1 1 3 7-12 4

 

]]>
http://prahovasport.ro/ligile-b-si-c-prahova-4/feed/ 0