LAURI PENTRU HANDBALUL FEMININ PLOIESTEAN

Ianuarie 31, 2008

Dupa excelentul parcurs din acest sezon al Diviziei A, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, au fost prezentate rezultatele, dar si problemele pe care handbalistele s-au confruntat pana acum, probleme care tin in special de conditiile de antrenament si refacere, extrem de importante la nivelul la care au ajuns.

La conferinta de presa organizata in locatia unuia dintre sponsori, Dan Bisoceanu, viceprimarul Ploiestiului, Radu Socoleanu, omul din aparatul administrativ care s-a ocupat indeaproape de formatia ploiesteana s-a cam laudat cu performantele echipei, desi, poate, un pic de modestie nu ar fi daunat: “Promovarea unei echipe de handbal pe care am avut placerea sa o conduc in Liga Nationala este o performanta deosebita pentru sportul ploiestean. Suntem mandri ca am reusit sa ajungem la acest nivel. Sunt 12 victorii consecutive pana in acest moment, ultimele doua la turneul de la Bacau, care ne-au adus practic promovarea. Teorietic nu suntem inca promovati, insa nu cred ca se mai poate intampla ceva sa nu reusim”, a precizat Socoleanu jogoscasinoonline.eu

Tehhnicianul Mircea Anton, omul fara de care mai mult de jumatate dintre handbaliste poate nu ar mai fi fost la Ploiesti, Anton luptandu-se in permanenta pentru drepturile lor, le-a multumit elevelor sale pentru felul in care au evoluat in acest sezon, mai ales ca echipa nu a fost scutita de probleme legate de accidentari. “Vreau sa le multumesc in mod deosebit fetelor, pentru felul in care au inteles sa lupte in teren. Petre sI Hartopeanu au creau un liant la echipa printr-un comportament exemplar, au unit colectivul si m-au ajutat foarte mult. De asemenea, as vrea sa multumesc celor de la conducere, pentru ca ne-au asigurat partea financiara. Au fost multe probleme legate de accidentari, dar am trecut cu bine”, a declarat antrenorul Mircea Anton, care, impreuna cu Ionel Radu, sunt cam singurii din structura clubului care stiu cu ce se mananca handbalul, mai ales la un nivel ridicat.

Pana acum , totul a mers ca pe roate, insa Liga Nationala presupune alte conditii de antrenament, alt buget si intarirea lotului, din moment ce, in sezonul viitor, ploiestencele vor da piept cu Rulmentul sau Oltchim. Bugetul ar fi de 300.000 de euro, cu eventuale suplimentari, unul mediu la nivelul Ligii Nationale sI care va fi cheltuit, in mare parte, pe achizitii.


Comentarii

Comenteaza articolul





Your Ad Here