Prezentare


In copilarie, atunci cand parintii incep sa iti vorbeasca despre prima zi de scoala se cuibareste in mintea ta ideea ca acela va fi un moment aparte. Te gandesti ca va fi lume multa, ca o vei cunoaste pe d-na invatatoare, ca vei avea colegi, ca vei participa la o competitie cu ei si vrei sa-ti demonstrezi superioritatea. Tot atunci, pe sira spinarii, tiptil, dar perceptibil, urca un fior care se transforma treptat intr-un nod in gat. E emotia generata de gandul ca nu o sa te descurci, ca va aparea ceva care sa strice, intr-un fel sau altul acea zi…

Dar, cum se descurca altii, te poti descurca si tu. Te incurajezi in sinea ta si abia astepti sa vezi ce se intampla. Atunci descoperi provocarea. Care te gadila intr-un mod placut.

Poate din acest motiv a aparut si PRAHOVASPORT. Si din convingere .

Din convingerea ca, intr-un judet cum e Prahova, in care sportul palpita cu adevarat, e normal sa existe un loc unde, daca esti pasionat, sa gasesti toate informatiile necesare. Sa nu fie nevoie sa mergi dimineata la chiosc si sa cumperi toate ziarele locale care au pagini de sport. Sa nu stai sa urmaresti toate stirile sportive ( atatea cate sunt) ale televiziunilor locale.

Cu un click poti rezolva problema. E asa de simplu….

Si mai e cava. In cativa ani probabil ca acest stil de a face presa va deveni foarte popular. Pentru unii deja este. In lumea sportiva prahoveana acesta este un prim pas.

Ne bucuram sa fiti aproape de noi, sa ne sfatuiti, sa ne spuneti ce ati vrea sa gasiti pe site si sa ne criticati atunci cand e cazul.

Pentru toate astea am aparut in peisaj.

PS Va mai amintiti prima zi de scoala?