PLOIESTENII TARI LA BOX

Februarie 5, 2008

Cupa Romaniei li se potriveste ca o manusa pugilistilor de la CS Petrom.  Cei patru ploiesteni aflati la competitia de la Constanta au avut pana acum un parcurs perfect. Sub supravegherea antrenorilor Titi Tudor, Ion Moroita si Leontin Sandu cei patru par decisi sa obtina medaliile de aur si, implicit, dreptul de a participa  la turneele preolimpice de calificare la JO de la Beijing.

Daniel Enache l-a invins astazi pe Daniel Spataru(Dinamo) si s-a calificat in finala competitiei, acolo unde va boxa impotriva unui alt dinamovist, Iulian Poczo.

Sandu Vasile s-a calificat si el in semifinale, dupa ce a trecut de Bogdan Rosu, de la BC Pitesti. In semifinale “Papi” va juca impotriva lui Dan Lupsoiu, de la Minerul Matasari.

Tot in semifinale s-au calificat si Georgian Popescu si Tiberiu Porcoi. Popescu va intalni, in penultimul act al competitiei un pugilist sub valoarea sa, Dragos Racaru, de la CSM Campulung Muscel, iar Porcoi va juca  tot cu un sportiv de la gruparea argeseana, Ion Timofte.

” Dupa cum au evoluat toti patru au sanse sa castige aurul. Poate doar Porcoi sa aiba un meci mai greu. Oricum, ne-am demonstrat inca o data superioritatea”, ne-a declarat antrenorul coordonator Titi Tudor.


Comentarii

Comenteaza articolul





Your Ad Here