Your Ad Here

CICLISM LA ALTE DIMENSIUNI

Februarie 21, 2008

Alexandru Ciocan CiclismDupa ce a dominat sezoane bune sportul pe doua roti din Romania, echipa Conpet-Petrolul Ploiesti are dificultati la startul noului sezon. Lotul s-a subtiat, in vreme ce bugetul echipei se afla doar in stadiul de proiect.

Calvarul antrenamentelor pe sosea se apropie de final pentru rutierii de la Conpet-Petrolul Ploiesti. Pe 16 martie, in Bucuresti va avea loc prima competitie a anului, la startul careia intentioneaza sa se alinieze echipa prahoveana. Din lot au disparut doua piese de baza, Tamas Ciceaki si Adrian Ionescu, greul urmand sa pice pe umerii veteranilor Marian Frunzeanu si Alexandru Ciocan. Cel din urma este pe cale sa intre in istoria ciclismului romanesc, fiind, pana la aceasta ora, sportiv legitimat la Conpet-Petrolul si antrenor la Dinamo Bucuresti!

Chiar daca prezenta lui Ciocan junior in echipa ramane in coada de peste, tehnicenii ploiestenilor Constantin Ciocan si Cornel Popa sunt decisi ca echipa sa-si onoreze si in acest sezon impresionanta carte de vizita pe plan intern.


Comentarii


3 Raspunsuri la “CICLISM LA ALTE DIMENSIUNI”

  1. [email protected] on Iulie 22nd, 2008 2:59 pm

    As vrea, daca se poate, sa pot lua legatura cu Dl. Constantin Ciocan, intr-o problema mai delicata. Nu pot da mai multe detalii!
    Va multumesc pentru intelegere !

    Daca se poate un numea de telefon.
    M.V.

  2. [email protected] on Septembrie 19th, 2008 12:28 pm

    cel mai tare ciclist din romania e dany anghelache Bonus Fara Depunere

  3. conan_barbaru22@yahoo on Septembrie 19th, 2008 12:29 pm

    dany anghelache, cel mai tare ciclist roman

Comenteaza articolul