GATA DE START!

Februarie 28, 2008

Edi Alexandru, directorul general, Sebi Tudor, antrenorul principal, Laurentiu Marinescu- capitanul echipei si Laurentiu Rus, unul dintre fotbalistii veniti in aceasta iarna. Asta a fost formula in care cei de la FC Petrolul s-au prezentat astazi in fata presei locale.

Proaspat cooptat in lotul “lupilor galbeni” mijlocasul Laurentiu Rus s-a aratat multumit ca a ajuns sa joace la o echipa ca Petrolul:” Am gasit aici un colectiv extraordinar, baietii m-au primit foarte bine. Am venit aici convins ca pot sa demonstrez ceea ce stiu. Sunt dornic de afirmare si gata de munca.”- a declarat Rus, care viseaza sa calce pe urmele idolului sau, Gennaro Gattuso.

Capitanul “lupilor’, Marinescu, a fost foarte incantat de ideea ca va juca din nou pe Ilie Oana:” Sunt convins ca acest lucru ne va ajuta foarte mult. Publicul ploiestean ne-a lipsit. Vom incerca sa le oferim o victorie la revenirea pe acest stadion”- a punctat Marinescu care a recunoscut ca ii place sa joace mai mult cu Alin Cotan, cei doi fiind, de altfel, cei mai tehnici jucatori din lotul ploiestenilor.

Optimism, dar si prudenta. Asta vrea Sebi Tudor de la fotbalistii Petrolului.: “Am avut o campanie buna de meciuri de verificare. Asta ne poate da un plus de incredere, dar se impune si prudenta pentru ca meciurile oficiale au presiunea rezultatului. Meciul cu CS Otopeni este un joc normal de campionat si sper ca publicul sa fie al 12-lea jucator.”

Interesant este faptul ca oaspetii de la CS Otopeni au anuntat ca vor ajunge la stadionul Ilie Oana la ora 11.30, cu doar o jumatate de ora inainte de startul partidei.

Accesul spectatorilor va fi gratuit, si se va face doar la tribuna a doua, in celelalte sectoare ale stadionului neexistand toalete, fapt care nu permite accesul publicului. Fiecare spectator va primi la intrare materiale promotionale cu insemnele clubului ploiestean. 

Partida dintre Petrolul si CS Otopeni se joaca duminica, de la ora 12.00, pe stadionul Ilie Oana si va reprezenta un test si pentru Jandarmeria Prahova care va deplasa un numar important de oameni pentru a asigura buna desfasurare a partidei.

Conferinta FC Petrolul Ploiestilaurentiu marinescu laurentiu rus


Comentarii

2 Raspunsuri la “GATA DE START!”

  1. Bibanu on Februarie 29th, 2008 12:11 am

    Panda - mergi la meci si vei primi promotionale. Poate dau si fulare :)

    Ai curaj Moldovane. Ai publicat primul comentariul.

    Dupa cum am citit ce scri aici pe site incep sa te plac. Nu iti mai rup capul. Deocamdata.

    Bafta multa cu Prahova Sport Bonus Fara Depunere

  2. panda on Februarie 29th, 2008 10:46 am

    Multumesc, Bibanule.
    O sa merg la meci, evident. Dar totusi ar trebui sa existe un magazin de promotionale, zic

    Bafta!

Comenteaza articolul