CONPET-INTER PANTELIMON 1-2

Februarie 29, 2008

Noul inceput preconizat la Conpet Ploiesti nu a fost unul pozitiv. Asta pentru ca ploiestenii au pierdut meciul pe care l-au jucat astazi, in prima etapa a returului din Liga a treia, in compania celor de la Inter Pantelimon.

Codasa echipa oaspete a obtinut un succes poate nesperat nici de ea, o victorie conturata in ultimele secunde de joc si cu sprijinul fatis al brigazii de arbitri.

Conpet nu a mai repetat jocurile bune aratate in partidele de verificare, dar nici nu merita sa piarda meciul cu Inter Pantelimon.

Cu Tarsoreanu evident timorat dupa pataniile din seara anterioara, cu Stan foarte nesigur in defensiva, cu Baciu mult prea individualist si cu Bitica inexistent Conpet a fost departe de ceea ce astepta antrenorul Silviu Dumitrescu. Primul gol a picat repede, in minutul 16, atunci cand experimentatul Cristi Turcu a punctat pentru oaspeti dupa ce Bica a respins in fata o minge sutata din lovitura libera. Eforturile ofensive ale gazdelor au fost fructificate in minutul 44, atunci cand Barbuceanu a marcat, dar asistentul Aurel Tanase a semnalizat un ofsaid la atacantul Conpet-ului, dupa ce, in prima faza l-a lasat pe acesta s continue actiunea. Dupa 0-1 la pauza Conpet a atacat non stop in partea secunda, a ratat mult, dar a reusit sa stabileasca egalitatea in minutul 69 gratie lui Vali Iacob, cel mai bun jucator al gazdelor.

Cand toata lumea astepta fluierul final Stan a fost faultat clar la mijlocul terenului, arbitru Marcel Barsan, care a tolerat si a contribuit la tragerile de timp ale oaspetilor, a lasat jocul sa continue si la contraatacul care a urmat Inter Pantelimon a  marcat golul victoriei prin Tudor.

La finlul partidei presedintele clubului Conpet, Liviu Ilasi, a acuzat pe buna dreptate maniera de arbitraj si a trimis cateva sageti in directia celor de la CSM FC Ploiesti:

“Le multumesc celor de la CSM pentru ca au fost cu gandul si cu sufletul alaturi de noi la acest meci !”- a declarat Ilasi, vizibil nemultumit de rezultat.

La randul lui antrenorul Silviu Dumitrescu a precizat ca el este principalul responsabil pentru acest esec, dar i-a acuzat si el pe cei de la CSM FC Ploiesti: “Asa ceva nu am mai trait in toata cariera mea de antrenor!  Eu am crezut ca voi avea liniste la echipa. Tarsoreanu a fost sunat aseara de cei de la CSM si amenintat sa nu intre pe teren.”- a precizat Silviu Dumitrescu, imediat dupa meci.

CONPET: Bica- Enescu, Stan , Petroiesc, Nenciu- Tarsoreanu, Baciu, Iacob, Dorisor- Barbuceanu, Bitica.

Au mai jucat: Georgescu, Gheba, Oprea.

INTER PANTELIMON: Nedelcu- Racu, Vladescu, Talpeanu, Ion, Pescaru- Stoian, Novac, Petre, Gheorghe- Turcu.

Au mai jucat: Zanfir, Nita, Apostol, Tudor.

Silviu Dumitrescu ConpetConpet Ploiesti Inter Pantelimon

  jogoscasinoonline.eu


Comentarii

3 Raspunsuri la “CONPET-INTER PANTELIMON 1-2”

  1. Bibanu on Martie 1st, 2008 12:52 am

    Acesti arbitrii merita sa mearga la inchisoare pentru faptele pe care le fac pe stadion. Mai zic ca suntem noi violenti. Pai cum dracu sa nu fim violenti cand ne fura pe fata.
    Daca se intampla asa si duminica vom acea pe cine si unde sa injuram si daca avem putin noroc vom avea si cativa arbitrii cu capetele sparte.

  2. Lauritajx on Martie 25th, 2008 11:25 am

    omg.. good work, dude

  3. Alliecv on Aprilie 6th, 2008 12:18 am

    Amazing page!, bro

Comenteaza articolul





Your Ad Here