COOLEY SHOW

Aprilie 19, 2008

Asesoft PloiestiPrimul meci din play-off a adus si prima victorie pentru campionii din Ploieti. Meciul nu a fost, insa, nici pe departe unul usor pentru gruparea antrenata de Vladimir Arnautovic.

Beneficiind de forma fantastica a lui JuJuan Cooley BC Mures Tg Mures a jucat de la egal la egal cu Asesoft in primele doua sferturi, la pauza scorul fiind 46-46.

Asesoft a avut probleme mari in constructia actiunilor de atac, cei trei responsabili cu acest lucru din tabara campionilor, Blidaru, Paul si Elliot avand o zi foarte slaba. A fost, de altfel pentru prima data cand Elliot, de la venirea sa la Ploiesti nu a marcat niciun punct.

Desprinderea decisiva venit abia in ultimul sfert, atunci cand Cooley nu a mai reusit sa mentina nivelul jocului din prima parte, oaspetii fiind cvasi-dependenti de prestatia micutului american care a reusit 33 de puncte in partida de aseara.

De partea cealalta De Angelo, Cepulis, ambii cu cate 21 de puncte si Griffith, cu 19 puncte au fost principalii marcatori, dar, remarcabil a fost si jocul lui Virgil Carutasu, autor a 17 recuperari.

Scorul final a fost 88-80, dar jocul campionilor a avut destule sincope. In primele meciuri din play-off CSU Sibiu, Rapid si U Mobitelco Cluj s-au impus si ele in meciurile pe care le-au jucat acasa, cu mentiunea ca cei de la U Mobitelca au avut nevoie de prelungiri pentru a trece de Gaz Metan Medias.


Comentarii

Comenteaza articolul





Your Ad Here