SPORTUL PRAHOVEAN NU ARE NEVOIE DE CHITU

August 4, 2008

Orice om care are tangente cu sportul din Prahova a auzit despre acest personaj. Unii il numesc “parintele fotbalului din Campina”, altii stiu ca este prieten cu Mircea Sandu si toti stiu ca face el ce face si cade in picioare de fiecare data. Chiar daca, de cele mai multe ori, ar fi trebuit sa nu se mai ridice.

Pentru Chitu este un nou moment delicat. A fost numit presedinte la CSM FC Ploiesti, dar nu a vrut sa lase din mana “jucaria”de la Campina. Atunci cand un coleg de breasla, Ionel Lutan, a incercat sa prezinte situatia tulbure a gruparii din Campina a fost injurat birjareste de cel care isi spune conducator. Mai mult decat atat, ca sa ii arate ce tare e el, marele Chitu, i-a aplicat si un pumn in piept, ca asa au vrut muschii lui. Ca sa demonstreze ca nu ii e frica de nimeni si de nimic, Chitu i-a aplicat acest tratament colegului nostru in vazul tuturor, in fata vestiarelor, ca doar era la el acasa.

Ca sa existe un tablou complet al situatiei trebuie precizat faptul ca, ziaristul agresat, Ionel Lutan, a fost multa vreme, benevol, ofiter de presa al gruparii din Campina. Cum a scris ca lucrurile nu merg bine la echipa, cum s-a trezit cu un pumn.Pentru ca si-a permis sa arate ca ce face Chitu nu e bine.

Dan Stefan Chitu nu este la prima abatere de acest gen. La fiecare meci al Municipalului, indiferent de rezultat, antrenorul era injurat non-stop, jucatorii la fel, arbitrii nu mai vorbesc. Tot ce ii trecea prin minte lui Chitu putea sa faca. Pentru ca asa vroia el.

Nu putea, insa, sa cumpere apa minerala pentru jucatori si nu putea sa le dea banii la timp, desi primea fonduri importante de la municipalitate.

Chitu a fost considerat un conducator versat pentru ca s-a folosit cat a putut de influenta lui la Federatia Romana de Fotbal. Trata jucatorii ca pe niste sclavi iar pe antrenori la fel. Nu a respectat niciodata pe nimeni in fotbal, in afara “relatiilor” sale.

E treaba lui si a celor care l-au suportat atata amar de vreme. Dar cand incepi sa dai in ziaristi inseamna ca ai probleme grave de comportament si nu ai ce cauta in sport.

Sunt absolut convins ca cei de la CSM FC Ploiesti nu l-au cooptat pe Chitu in staff pentru a da cu pumnul. Ion Nicolae, Doina Radu, Marian Manea si Vivi Rachita sunt oameni care nu s-ar cobori niciodata la gesturi atat de josnice.

Ceea ce a facut Chitu aduce o pata imaginii acestui club, care, fara marele pugilist, a reusit o promovare laudabila.

Un coleg de breasla se intreba, zilele trecute, pentru ce a venit Chitu la echipa. Cu ce poate ajuta cooptarea lui. Intrebari logice, fara indoiala, dar si semnale de alarma. Deocamdata Chitu nu a aratat cu ce poate ajuta, dar a demonstrat cu ce poate dauna clubului.

Chiar atat de necesar sa fie Dan Stefan Chitu in sportul prahovean?


Comentarii

4 Raspunsuri la “SPORTUL PRAHOVEAN NU ARE NEVOIE DE CHITU”

  1. cip on August 4th, 2008 10:50 pm

    daca asta ar fi singurul gunoi , ar fi super, dar, din pacate, fotbalul si tara put de miasme de-astea, de bani in sacouri armani Bonus Fara Depunere

  2. pitiku' atomic on August 5th, 2008 4:26 pm

    Chitu este un animal biped care nu are ce cauta in sport. Daca doreste intr-adevar sa se faca remarcat se poate adresa unei gradini zoologice.Poate cineva de acolo ii va gasi o cusca in care sa stea.
    Din punctul meu de vedere ar merita o alta cusca… dar asa cum se spunea mai sus, “cade mereu in picioare”.
    Oricum, nu ramane nimic in viata care sa nu se plateasca.
    Imi pare sincer rau de Ionel Lutan.Super om si un bun ziarist.
    Daca asa apreciaza Chitu oamenii care i-au fost alaturi atat amar de vreme ma intreb ce se va intampla peste vreo cateva luni la CSM.
    Rusine, “domnule presedinte”, rusine…!

  3. sanchi on August 6th, 2008 10:28 am

    sportul nu are nevoie nici de un becali, nici de un pinalti sau un copos, ca sa nu mai vb de un turcu, borcea, taher…deci nu are nevoie de patroni si de presedinti?

  4. Bogdanicus Getodacicus on August 6th, 2008 10:33 am

    Chiar mă întrebam ce caută Chiţu la CSM?
    Iar articolul pune problema diplomatic şi inteligent. Bravo!

Comenteaza articolul