PORTAR MOLDOVEAN PENTRU PETROLUL?

August 6, 2008

Mihai MoraruUna dintre cele mai importante probleme pe care le are echipa de fotbal Petrolul Ploiesti inainte de startul sezonul pare a fi gasirea unui portar de calitate, care sa dea incredere defensivei. Panaite nu traverseaza cea mai buna perioada a lui, lucru explicat de antrenorul Sebi Tudor prin lipsa de concurenta reala. Asta pentru ca Vasic nu a convins deloc si nu reprezinta, cel putin deocamdata, o solutie pentru acest post.

Tocmai de aceea conducerea Petrolului a decis sa caute, in continuare, solutii pentru acoperirea acestui post.

O varianta de luat in seama este aducerea lui Mihai Moraru. El a fost, pana in aceasta vara capitanul echipei Dacia Chisinau, formatie care a participat in tururile preliminare din Cupa UEFA. Are 28 de ani si nu si-a prelungit contractul cu gruparea din Republica Moldova.

Cooptarea lui Mihai Moraru in lotul ploiestenilor nu va fi usor de realizat, el fiind in atentia formatiei de liga I, Gloria Bistrita.

Moraru ar fi trebuit sa participe la jocul scoala pe care Petrolul l-a avut programat aseara, la Moreni.

Daca, in cele din urma, el ar ajunge la Petrolul, cel mai probabil sarbul Igor Vasic va “sari din schema”, Sebi Tudor anuntand ca-l va pastra in lot, ca al treilea portar, pe juniorul Alexandru Petre.


Comentarii


2 Raspunsuri la “PORTAR MOLDOVEAN PENTRU PETROLUL?”

  1. ratza on August 7th, 2008 9:52 am

    cu toti moldovenii petrolul spera sa faca ceva?

  2. libi on August 7th, 2008 9:52 am

    ce achizitie super…ne bate si csm-ul

Comenteaza articolul