Your Ad Here

STAPANII BALCANILOR

August 6, 2008

Sportivi din 8 tari s-au reunit, la sfarsitul saptamanii trecute, la Drobeta Turnu Severin pentru a participa la Balcaniada de judo, competitie rezervata juniorilor si cadetilor.

Traditia a fost respectata si de aceasta data. Romania a castigat concursul demonstrandu-si, o data în plus, superioritatea în aceasta zona geografica. Cu 10 medalii de aur, 12 de argint si 23 de bronz Romania a fost urmata în ierarhia finala de Turcia si Serbia.

Judoka de la CS Petrom CFR CSS Ploiesti - componenti ai lotului Romaniei - au facut si de aceasta data o figura frumoasa obtinand nu mai putin de 8 medalii, 6 in concursul juniorilor si 2 in competitia rezervata cadetilor. Bilantul sportivilor ploiesteni este unul cu adevarat impresionant in conditiile in care, la startul Balcaniadei, din 237 de participanti, 9 au fost de la CS Petrom.

La juniori, Violeta Dumitru( 44 kg) si Florin Harlet( 55 kg) au devenit campioni balcanici, castigand medaliile de aur. Pe treapta a doua a podiumului au urcat Alexandra Viciu( 57 kg) si Roxana Pruna( 52 kg). Medalii de bronz au obtinut Adriana Vladoiu( 52 kg) si Cristina Bita( + 70 kg).

Daca in competitia rezervata juniorilor 5 din cele 6 medalii ale ploiestenilor au fost obtinute de fete, în concursul rezervat cadetilor cele doua medalii din contul delegatiei ploiestene au fost adjudecate de baieti. Andrei Capatana( 55 kg) a fost medaliat cu argint, iar Florin Danes( 50 kg) a intrat în posesia medaliei de bronz.

In aceste conditii, bilantul realizat de judoka de la CS Petrom a fost unul multumitor si pentru staff-ul ploiestean, alcatuit din Gheorghe Savu- antrenor coordonator, Mihai Trandafirescu- antrenor si Anicuta Neculescu- maseur.


Comentarii


Comenteaza articolul