ANTON E PESIMIST

August 17, 2008

Mircea AntonHandbalistele de la CSM Ploiesti, promovate in Liga Nationala, au bifat al treilea success din tot atatea partide de verifcare disputate in acesta vara.

CSM Ploiesti a invins pe Activ Ploiesti cu 34-23( 16-13).

In ciuda rezultatului, antrenorul Mircea Anton nu a fost multumit de evolutia echipei sale, cu precadere in prima parte a disputei.

Dupa incheierea primelor doua reprize a cate 25 de minute fiecare, cele doua formatii au mai jucat o repriza castigata tot de handbalistele de la CSM cu 27-12.

Cele mai bune marcatoare pentru CSM Ploiesti au fost Mariana Dumitru si Andreea Dospin, jucatoare care au evoluat constant bine in toate cele trei meciuri amicale disputate pana acum.

Nu au putut fi folosite la aceasta partida patru handbaliste: Luana Seitan, Alexandra Catineanu, Anisoara Durac Marcu si Ramona Stefan.

“Sunt nemultumit de joc, sunt chiar pesimist ca ne vom mentine in Liga Nationala cu o astfel de abordare a partidelor si cu o astfel de organizare”, ne-a precizat, dupa meci, antrenorul Mircea Anton.

CSM Ploiesti va ramane in cantonament la Plopeni pana joi, iar vineri si sambata, la Ploiesti, va disputa doua partide de verificare impotriva unei formatii de top din handbalul romanesc, Tomis Constanta.


Comentarii


Comenteaza articolul