JUNIORUL CARE MODIFICA TOTUL

August 18, 2008

A inceput o noua editie de campionat pentru Petrolul Ploiesti. Cu sperante si cu probleme. Si unele si altele, mari.

Inca de la primul meci s-a putut lesne observa care va fi cea mai dificila problema pe care Sebi Tudor o va avea de rezolvat: gasirea juniorului care sa fie titularizat.

La meciul cu Buftea a fost ales Andrei Alexandru. Nu a fost nici pe departe solutia ideala. Dar nici nu putea sa fie.

La varsta lui, sub presiunea primului joc si pe o asemenea caldura Alexandru ar fi trebuit sa fie un junior de exceptie pentru a evolua la nivelul asteptarilor. Si nu este. Dar poate fi o solutie in viitor, pentru ca doar meciurile cu miza ii pot conferi cresterea valorica de care are nevoie.

Atitudinea lui Sebi Tudor, cel care l-a incurajat pe durata intregii partide, chiar daca, de cele mai multe ori Alexandru gresea, este cea justa si care poate sa-i aduca liniste, in timp, tanarului tehnician de la Petrolul.

Cu Alexandru in teren Petrolul a suferit la constructe. Aproape toate actiunile de atac ale ploiestenilor s-au desfasurat pe partea stanga, acolo unde Budescu a fost obligat sa faca un efort sustinut. Mai mult decat atat, in partea secunda, jocul de atac al ploiestenilor a fost usor de contracarat, cei de la CS Buftea blocand, cu precadere, partea stanga.

Alexandru a avut o ocazie importanta de gol in minutul 78. Dupa o centrare a lui Tincu el a venit bine in centru, a reluat cu capul, dar portarul gazdelor a aparat. Daca marca la acea faza Alexandru si-ar fi facut un cadou perfect: un urias balon plin de oxigen si incredere, de care avea mare nevoie.

In minutul 81 el a fost inlocuit cu Baroian, un alt fotbalist foarte tanar, mai tehnic decat Alexandru, dar mai firav. Si pentru Baroian primele 9 minute jucate in tricoul Petrolului pot reprezenta un plus de incredere.

Un prim meci a trecut. Pentru Sebi Tudor au mai ramas 33 de ecuatii in care trebuie sa rezolve necunoscuta juniorului.


Comentarii


Un Raspuns la “JUNIORUL CARE MODIFICA TOTUL”

  1. cip on August 20th, 2008 10:00 am

    una peste alta , e bun si un punct Bonus Fara Depunere

Comenteaza articolul