A DOUA STRIGARE PENTRU ECHIPELE PRAHOVENE

August 20, 2008

Dupa ce au trecut prin emotia startului in noul sezon, formatiile prahovene care evolueaza in liga a treia de fotbal  vor disputa vineri, partidele rundei secunde, in care trebuie sa confirme rezultatele bune din etapa inaugurala, sau dimpotriva, sa demonstreze ca eşecurile sau semieşecurile de la debut au fost accidentale.

La Stejnic, pe cocheta baza sportiva a acelor de la Conpet Ploieşti, “transportatorii” vor primi replica celor de la Royal Braşov. Invingatori şi in primul meci al campionatului, 1-0 la Clinceni, ploieştenii sunt favoriti pentru a caştiga toate cele trei puncte. Echipa construita de Silviu Dumitrescu arata, cel putin deocamdata, ca una care va pierde foarte greu puncte pe teren propriu in acest sezon. Venirea lui Daniel Chirita este un caştig cert, iar forma sportiva a lui Mircea Ivan il recomanda pe atacantul Conpet-ului ca pe unul dintre golgheterii seriei.

Pe terenul Dorbantu, juniorii de la Petrolul II Ploieşti  se vor infrunta cu nou promovata Victoria Bod. Invinşi categoric in runda I de Petrolistul Kaproni Boldeşti tinerii fotbalişti de la Petrolul II vor sa işi refaca imaginea in dauna braşovenilor şi sa demonstreze ca nu reprezinta o formatie condamnata la retrogradare inca din startul competitiei.

Liderul la zi din seria a treia, Petrolistul Kaproni Boldeşti, va incerca sa incurce calculele celor de la FC Sacele in meciul pe care-l  va juca in deplasare cu formatia braşoveana retrogradata din liga a doua. Nu va fi uşor pentru gruparea antrenata de Dragoş Mihalache, in primul meci al acestui campionat FC Sacele reuşind sa caştige pe terenul celor de la CF Predeal.

Vasile Cosarek pare obişnuit sa contribuie la renaşterea unor formatii prahovene. Chiar daca a preluat pe ultima suta de metri pe AS Filipeştii de Padure şi a pierdut doi jucatori importanti chiar inainte de startul sezonului, Cosarek a reuşit sa-şi monteze echipa care a scos un egal pretios, in prima etapa, pe terenul celor de la Progresul II Bucureşti.

Vineri, formatia prahoveana va primi replica celor de la CF Predeal şi un succes al prahovenilor ar conferi un start bun de campionat fotbaliştilor de la AS Filipeştii de Padure.

Cel mai atractiv meci al etapei a doua va avea loc sambata, la Breaza.

Va fi un derby prahovean intre Tricolorul, din localitate şi Chimia Brazi, ambele grupari dezamagind la debutul acestei editii de campionat: Tricolorul a pierdut, 1-2, cu Petrolul Videle, iar Chimia a remizat pe teren propriu, 0-0 cu modesta ASC Berceni.

In aceste conditii cele doua grupari, care vor sa se implice in lupta pentru promovare in acest campionat, nu vor sa mai faca paşi greşiti.

Meciul se anunta a fi unul tensionat, pe banca celor de la Tricolorul Breaza aflandu-se Florin Stancioiu, antrenorul care a promovat Chimia in liga secunda acum doua sezoane.

De partea cealalta, Fane Preda, antrenorul de acum al Chimiei Brazi este şi el nerabdator sa demonstreze ca, nu intamplator a devenit un tehnician licentiat.

Exceptand partida dintre Tricolorul Breaza şi Chimia Brazi, care va avea loc sambata, de la ora 18.00, celelalte meciuri din liga a treia in care vor evolua echipele prahovene se vor desfaşura vineri, de la ora 18.00


Comentarii


Comenteaza articolul