UN MECI CU GRAD RIDICAT DE RISC

August 21, 2008

Edi AlexandruMeciul de duminica dintre Petrolul si FC Ploiesti este considerat de Jandarmerie unul cu grad ridicat de risc si tocmai din aceasta cauza vor fi luate masuri suplimentare de siguranta. La conferinta de presa organizata astazi de clubul Petrolul, organizatorul partidei, au fost prezentate cateva repere utile pentru eventualii spectatori ai partidei.

- Accesul pe stadion va fi gratuit si se va face pe baza de invitatii care vor fi primite la intrarea in stadion.

-  Se va aplica principiul: primul venit, primul intrat. Accesul in incinta se va face in ordinea venirii la stadion. Cand se va inmana ultima invitatie se vor inchide portile.”Nici macar un om in plus nu va fi acceptat. Reprezentantii Jandarmeriei ne-au comunicat foarte clar acest lucru”- a declarat Edi Alexandru, director general la FC Petrolul.

- Fiecare invitatie va avea inscriptionat locul pe care trebuie sa il ocupe spectatorul.

-  Cei care vor veni la meci trebuie sa stie ca nu vor fi primiti pe stadion cu sticle, brichete, umbrele sau alte obiecte contondente care ar putea fi aruncate in teren.

- Spre deosebire de alte partide, spectatorii care vor veni la stadion trebuie sa stie ca la acest meci, cine paraseste incinta stadionului la pauza, sau in timpul partidei, nu va mai putea reveni in arena.

- Echipa oaspete va primi 100 de invitatii din partea clubului organizator:” Am inteles ca oaspetii ar fi vrut 200 de invitatii, adica 10% din capacitatea arenei la acest meci, dar vor primi doar 100 pentru ca nu vrem sa-i vitregim pe suporterii nostri de posibilitatea de a vedea partida.”- a precizat Alexandru.

- Invitatiile pentru echipa oaspete vor fi inmanate delegatului formatiei la sedinta tehnica de dinaintea partidei.

- Portile stadionului se vor deschide la ora 9.30.

50 de ani de la primul titlu de campioana

Inaintea partidei de duminica, dar si in pauza ei, va avea loc o scurta festivitate prin care se va puncta implinirea a 50 de ani de la castigarea primului titlu de campioana din istoria echipei Petrolul Ploiesti. Vor fi prezentati publicului cativa dintre eroii de atunci ai formatiei ploiestene, iar juniorii clubului vor prezenta tricourile cu numele celor care au realizat performanta din 1958. Inainte de startul partidei George Nicolescu va interpreta live imnul echipei Petrolul Ploiesti.


Comentarii


Comenteaza articolul