VICTORIE PENTRU CSM PLOIESTI

Septembrie 4, 2008

Echipa de handbal feminin CSM Ploiesti a disputat miercuri seara, in sala Olimpia, o noua partida de verificare. De aceasta data adversarele handbalistelor antrenate de Mircea Anton au fost sportivele de la Centrul National Ramnicu Valcea.

Chiar daca partida a avut loc de la o ora 20.00, in sala au fost destui spectatori, motivul fiind acela ca, in dechiderea partidei senioarelor au evoluat si junioarele de la cele doua formatii, sportive care, dupa disputa lor, au luat loc in tribune.

Meciul a fost unul echilibrat in primele 10 minute, dar impulsionate de Anton, care s-a agitat ca la o partida oficiala, handbalistele de la CSM au preluat controlul partidei si la pauza aveau un avantaj de 5 goluri, 21-16.

In partea secunda, ambele formatii s-au aparat mai bine, dar au si gresit mai mult in faza de atac, astfel incat golurile nu au mai fost la fel de multe.

CSM Ploiesti s-a impus cu 34-28 dar nu a avut nici de aceasta data constanta in joc, momentele foarte bune fiind alternate cu cele in care greselile s-au tinut lant.

De remarcat ca, la acest meci, au evoluat pentru prima data pentru CSM Ploiesti doua dintre jucatoarele experimentate transferate in aceasta vara: Anisoara Durac-Marcu si Ramona Stefan.

Prestatia Andreei Dospin a fost, din nou, una foarte buna, ea fiind si cea mai buna marcatoare a partidei, cu 9 goluri, secondata fiind de Dumitru, autoare a 5 goluri.

CSM PLOIESTI: Cazacu- Cristoaica, Bidascu, Dospin, Dumitru, Toma, Nica.

Au mai jucat: Bobeica, Savescu- Moroianu, Chitacu, Neghea, Abramiuc, Balcan, Baesu, Luca, Stefan, Durac- Marcu.

Dupa meci, antrenorul Mircea Anton s-a declarat nemultumit:” Nu pot fi multumit cu un astfel de joc in fata unor copile, cele de la Centrul National. Se fac greseli mari si trebuie sa jucam altceva pentru a ne mentine in Liga Nationala”, ne-a spus Mircea Anton.

Sambata si duminica, in sala Olimpia, CSM Ploiesti va participa la un turneu la care mai sunt invitate Rulmentul Brasov, Tomis Constanta si Hidroconcas Buzau.


Comentarii


Comenteaza articolul