SI-AU BATUT JOC DE SUPORTERI

Septembrie 15, 2008

La cel mai drastic esec al Petrolului de cand echipa a retrogradat in liga secunda (0-4 cu Dunarea Galati) a asitat si o micuta galerie venita de la Ploiesti.

Cei 20 de suporteri ai Petrolului au stat in ploaie, in imensa tribuna a stadionului Dunarea si au incurajat echipa in cel mai sportiv mod cu putinta, pana aproape de finalul partidei, atunci cand pe buna dreptate, au schimbat macazul.

“Nu meritati la Petrolul sa jucati!”, “Ole, ole, uitati panaramele!”, “Rusine, rusine sa va fie!” sau “N-avem echipa, n-avem valoare si toti taranii ne calca-n picioare!” au fost doar cateva dintre scandarile suporterilor din finalul partidei.

Rabufnirea suporterilor, din finalul meciului de la Galati a fost una cat se poate de justificata.

Spre deosebire de jucatorii care au stat la hotel de trei stele si care au avut o prima de joc de cateva zeci de milioane de lei vechi, suporterii au plecat dis de dimineata din Ploiesti, au mancat pe unde au apucat, au stat in ploaie si au fost umiliti de prestatia favoritilor, care au dat senzatia ca   nu-i intereseaza de nimeni si de nimic. Nici macar de ei!

Jucatorii Petrolului nu au niciun fel de scuza pentru prestatia lamentabila din meciul de la Galati si ar trebui sa le fie rusine, macar in fata celor 20 de suporteri care au facut deplasarea la stadionul Dunarea.

Care sunt culisele prestatiei penibile a Petrolului nu ii intereseaza pe suporteri. Ceea ce ii intereseaza este ca atunci cand vin la stadion sa vada ca fotbalistii pe care ei ii incurajeaza fac totul pe teren pentru a castiga. Nu pentru a pierde. Unii stiu de ce!


Comentarii


2 Raspunsuri la “SI-AU BATUT JOC DE SUPORTERI”

  1. pitic on Septembrie 15th, 2008 1:15 pm

    Daca ar arata si ei macar ca le apsa cand joaca , ar fi ceva , daca pierdem sa pierdem macar luptand si pe merit . Dar de cand a inceputul sezonul ei nu arata niciun pic de determinare. Oricum noi tot vom veni la toate meciurile echipei .

  2. americanu on Septembrie 16th, 2008 10:27 am

    edi si tu ai änebunit?

Comenteaza articolul