PETROLUL - CEAHLAUL PIATRA NEAMT 0-1

Septembrie 21, 2008

Sebi TudorJucatorii Petrolului au comtinuat sa se afunde in propria neputinta si in partida cu Ceahlaul Piatra Neamt.

Hotarati sa demonstreze ca rezultatul catastrofal din partida cu Dunarea Galati a fost doar un accident, jucatorii antrenati de Sebi Tudor au clacat lamentabil, au evoluat haotic si neconvingator, adancind, prin evolutie si prin rezultat, criza existenta la clubul ploiestean.

Cu o singura victorie in 6 partide, Petrolul este -fara niciun dubiu- surpriza neplacuta a acestui start de sezon in seria I a ligii secunde de fotbal.

Cele doua combatante nu au oferit un meci de calitate, ba dimpotriva. S-a jucat lent, previzibil si de o parte si de cealalta. Mutiu a avut prima ocazie a meciului in minutul 27, sutul lui de la 14 metri, din pozitie buna, trecand peste poarta. Ceahlaul a amenintat poarta lui Moraru dupa o lovitura de colt. Forminte a profitat de iesirea aiurea a portarului ploiestean, dar a trimis peste poarta goala.

Imediat dupa reluare, in minutul 55, juniorul oaspetilor, Radu Miron, l-a depasit din preluare pe Dumitru si a sutat imparabil la coltul scurt, marcand singurul gol al partidei si primul din cariera lui de fotbalist. Petrolul a mai avut o singura ocazie de gol, acelasi Mutiu reluand din 6 metri, cu capul, pe langa poarta, o minge venita de la Ghita.

Pe scurt, asa s-a scris istoria unui meci in care Petrolul a mai dezamagit inca o data.

Declaratii dupa meci jogoscasinoonline.eu

Mihai Ionescu- antrenor Ceahlaul: „ A fost un meci pe care l-am controlat fara probleme, victoria noastra nu poate fi pusa la indoiala. Am fost peste Petrolul la toate capitolele. Ma bucur ca devenim o echipa pragmatica. In acest moment, Sportul, CSM FC Ploiesti si FC Buftea sunt contracandidatele noastre in lupta pentru promovare.”

Mihai Oancea- antrenor secund Petrolul :“Dupa ce am primit golul am jucat exact asa cum isi dorea Ceahlaul. Am intrat in jocul lor de uzura si nu am reusit sa depasim momentul delicat in care ne aflam. Nu cred ca s-a pus problema ca vreun jucator de-al nostru sa nu vrea sa joace. Atat au putut, echipa fiind blocata la nivel mental”

Petrolul: Moraru- Dumitru, A. Stoica, Costache, Ghita- Minciuna, Stana- Dinu, Marinescu, Budescu- Mutiu.

Au mai jucat: Palimaru, Tincu, C. Stoica

Ceahlaul: Savu- Floricel, Forminte, Vitelaru, Barna- Achim- Badescu, Cebotaru, Gafita, Miron- Afusi.

Au mai jucat: Tudosa, Macovei.

Jucatorul meciului: Radu Miron.


Comentarii


Un Raspuns la “PETROLUL - CEAHLAUL PIATRA NEAMT 0-1”

  1. inca petrolist on Septembrie 24th, 2008 2:15 pm

    super poza, dar nu ei sunt de vina

Comenteaza articolul