Your Ad Here

UZTEL -VICTORIE, CSM PLOIESTI- ESEC

Septembrie 22, 2008

CSM Ploiesti  pierdut si a doua partida pe care a disputat-o in Liga Nationala. Handbalistele pregatite de Mircea Anton au fost invinse, in deplasare, de cealalta formatie nou promovata, KZN Slatina. Scorul partidei a fost 32-28, victoria gazdelor fiind facilitata si de aceasta data de arbitrii. Fara a fi o scuza, faptul ca formatia ploiesteana a fost dezavantajata in ambele meciuri jucate pana acum este si un semnal de alarma pentru conducerea clubului. Daca va fi arbitrata in continuare in aceeasi maniera, CSM Ploiesti nu are nicio sansa de a se mentine in Liga Nationala. Ca sa nu mai vorbim si de implicarea sportivelor, care trebuie sa isi schimbe si ele atitudinea daca vor sa obtina puncte.

Uztel Ploiesti, retrogradata din Liga Nationala masculina, defileaza in Divizia A. In cea de/a doua partida, Uztel a trecut la pas, in deplasare, de CSM Bucuresti, scor 37-23 si are doua victorii din tot atatea partide, revenirea in esalonul de elita parand a fi doar o chestiune de trecere a timpului.

Tot in Divizia A, Petrolul Teleajan Activ Ploiesti a pierdut la limita, 22-23, meciul jucat pe teren propriu cu Universitatea Targoviste, dar pentru handbalistii antrenati de Lucian Nicolae jocul a fost unul incurajator in perspectiva partidelor viitoare, echipa fiind in progres evident.


Comentarii


Comenteaza articolul