Your Ad Here

CSM PLOIESTI A CASTIGAT MECIUL AMICAL CU NATIONAL RAMNICU VALCEA

Septembrie 25, 2008

Pentru a pregati cat mai bine partida de campionat cu Rapid Bucuresti, handbalistele de la CSM Ploiesti au disputat, ieri, o partida de verificare in compania formatiei National Ramnicu Valcea.

Antrenorul Mircea Anton a vrut ca, in aceasta confruntare, sa primeasca replica unei formatii care sa se apropie, ca maniera de abordare a jocului, cu Rapid Bucuresti. Pentru a juca acest meci, formatia oaspete a fost adusa la sala Olimpia de o masina pusa la dispozitie de clubul ploiestean.

Dupa o prima repriza saraca in goluri ( 13-10 pentru CSM), partea secunda a fost mult mai animata, scorul, la capatul a 60 de minute de joc, fiind favorabil ploiestencelor, 30-21.

Dupa incheierea partidei cei doi antrenori au convenit sa mai dispute o mini-repriza de 15 minute, castigata de jucatoarele oaspete cu 9-7.

Victoria obtinuta ieri a fost una de moral, testul fiind foarte util, in viziune antrenorului ploiestean Mircea Anton.

“Meciul a fost foarte util, chiar daca, pentru noi, poarta este un capitol trist. Asta in ciuda faptului ca Bobeica a jucat foarte bine. Neghea a reusit si ea 5 goluri, iar Dospin a fost cea mai buna marcatoare, cu 10 goluri.”, ne-a declarat Mircea Anton.

In afara celor doua handbaliste amintite de Anton, la meciul de ieri Marcu a marcat 5 goluri, Luca –4, Toma-3, Moroianu-3Abramiuc, Dumitru si Stefan-cate 2, Nica-1.

CSM Ploiesti va juca cea de-a tereia partida in Liga Nationala, duminica, in sala Olimpia, impotriva unei grupari aflate pe val, Rapid CFR Bucuresti.


Comentarii


Comenteaza articolul