Your Ad Here

CSM PLOIESTI- RAPID BUCURESTI 32-33 (17-18)

Septembrie 28, 2008

A treia infrangere in Liga Nationala pentru handbalistele antrenate de Mircea Anton a fost consemnata astazi, in partida jucata pe teren propriu cu Rapid Bucuresti.

A fost un meci atipic, in care fetele de la CSM au platit scump pentru lipsa de experienta. Cu trei minute inainte de finalul partidei ploiestencele aveau un avans de trei goluri, 32-29, dar au avut un final de meci dezastruos, pierzand partida dupa ce au incasat patru goluri consecutive, fara a marca vreunul.

Cu antrenorul Vasile Margulescu eliminat, Rapid CFR s-a impus gratie experientei superioare, dar succesul de la Ploiesti a avut o mare doza de noroc, golul victoriei fiind marcat in ultimele 30 de scunde.

Exceptand finalul partidei, handbalistele de la CSM Ploiesti au demonstrat, totusi, ca se afla pe un traiect ascendent, jocul bun al echipei, in anumite momente, fiind de bun augur pentru partidele care urmeaza.

La meciul cu Rapid, antrenorul Mircea Anton a apelat la urmatoarele jucatoare: Bobeica, Luca, Toma, Dospin , Marcu, Neghea, Nica, Baesu, Stefan, Dumitru, Chitacu .

Cele mai bune marcatoare ale formatiei ploiestene au fost: Dospin si Toma- cate 7 goluri, Neghea- 5 si Stefan-4.


Comentarii


Comenteaza articolul