Your Ad Here

PETROLUL VA APELA, DIN NOU, LA PSIHOLOG?

Septembrie 30, 2008

Sebi Tudor si Edi AlexandruDupa ce echipa a adunat doar 5 puncte in primele 7 etape de campionat, conducatorii Petrolului au dat asigurari ca nu se pune problema inlocuirii antrenorului Sebi Tudor.

“Nu ne gandim la schimbarea antrenorului. Nu este cea mai buna masura pe care o putem lua in acest moment. Problema echipei, in aceasta perioada, este inconstanta, lipsa de concentrare a fotbalistilor. Tocmai de aceea nu excludem varianta de a apela la serviciile unui psiholog.”, ne-a declarat Edi Alexandru, directorul general al clubului.

Nici antrenorul Petrolului, Sebi Tudor, nu pare sa inteleaga ce se intampla cu jucatorii pe care ii are la dipozitie:” La Snagov, am vazut o determionare iesita din comun, in special in prima repriza. La patru zile distanta, la Galati, a fost dezastru. La Buftea, baietii au mancat pamantul , au facut un joc foarte bun, pentru ca, tot la patru zile distanta, sa pierdem cu Delta Tulcea, culmea, dupa ce am mai condus si la pauza. Nu pot sa inteleg, credeti-ma ca nu stiu ce sa le mai fac”, ne-a spus tanarul tehnician al Petrolului jogoscasinoonline.eu

Intr-adevar, nu pregatirea meciurilor pare a fi problema ci labilitatea psihica a jucatorilor, care dau senzatia ca se sperie de victorie. Idea de a apela la un specialist, in aceasta situatie, ar putea fi una de bun augur in perspectiva celor doua partide pe care Petrolul le are programate pe teren propriu, impotriva celor de la Concordia Chiajna si a Progresului Bucuresti.


Comentarii


3 Raspunsuri la “PETROLUL VA APELA, DIN NOU, LA PSIHOLOG?”

  1. garfield on Septembrie 30th, 2008 1:08 pm

    psihologul o sa-i vindece si de patima bauturii sau a ruletei?
    valoare au jucatorii petrolului, caracter le mai trebuie, sper sa isi dea si ei seama de asta

  2. cip on Octombrie 1st, 2008 12:42 pm

    mai bine apeleaya la jucatori adevarati

  3. Rivalu' on Octombrie 3rd, 2008 11:59 am

    II aduc psiholog lui Sebi? in sfarsit,o masura inteleapta! Hai, Petrolul ?

Comenteaza articolul