Your Ad Here

O REVENIRE MULT ASTEPTATA

Octombrie 1, 2008

Alin CotanIn acest sezon, Petrolul Ploiesti a castigat o singura partida, 4-1 cu Stiinta Bacau si, intamplator sau nu, doar in acel meci a fost titular Alin Cotan. Talentatul mijlocas al Petrolului a marcat primul gol al disputei si a obtinut penalty-ul din care Mutiu a dus scorul la 2-0. In doar 20 de minute, atat cat a evolutat Cotan, soarta partidei a fost decisa.

Din pacate, mijlocasul ploiestean s-a accidentat si, in meciurile pe care Petrolul le-a disputat fara el, in campionat, a inregistrat trei infrangeri consecutive, ajungand pe loc retrogradabil in clasamentul Seriei I din Liga a II-a de fotbal.

Revenirea lui Cotan pe gazon, programata sa aiba loc la meciul de sambata, in compania celor de la Concordia Chiajna, poate coincide cu momentul in care ploiestenii vor obtine, din nou, un succes.

Cu el in teren, Petrolul va castiga la capitolul inventivitate, faza ofensiva va fi imbunatatita si randamentul lui Marinescu, celalalt mijlocas de creatie, ar trebui sa fie unul mai bun, avand mai multa libertate de miscare.

“Cel mai bine ma inteleg, pe teren, cu Alin Cotan”, declara Marinescu la o emisiune televizata. Si e normal sa fie asa, cei doi fiind cei mai tehnici fotbalisti din lotul actual al Petrolului.

Faptul ca, un jucator ca Marinescu, apreciat de toti antrenorii echipelor pe care Petrolul le-a intalnit pana acum, nu a marcat niciun gol in acest sezon arata ca “decarul” ploiestean nu s-a simtit in largul lui, una dintre cauze fiind si absenta lui Cotan.

Cu cei doi in linia mediana si cu o dorinta reala de a obtine punctele puse in joc, jucatorii Petrolului pot da semnalul revenirii la parcursul de regularitate din returul campionatului trecut.

Primul prilej il reprezinta meciul de la sfarsitul acestei saptamani. Altfel, va fi prea tarziu!


Comentarii


2 Raspunsuri la “O REVENIRE MULT ASTEPTATA”

  1. cip on Octombrie 1st, 2008 12:39 pm

    adevarat!

  2. ploiesteangetbeget on Octombrie 3rd, 2008 4:52 pm

    Eh, daca e asa speram si noi sa vedem o ameliorare la echipa.
    Bafta!!!

Comenteaza articolul