Your Ad Here

PETROLISTUL KAPRONI BOLDESTI- UN EXEMPLU DE ORGANIZARE

Octombrie 1, 2008

Dupa ani in care si-a pregatit minutios promovarea in liga a treia de fotbal, Petrolistul Kaproni Boldesti demonstreaza, cel putin pana acum, ca a facut pasul spre un esalon superior valoric la momentul potrivit.

Cu un presedinte, George Negoitescu, care stie sa pastreze jucatorii importanti si sa le asigure cele necesare pentru desfasurarea activitatii,  din toate punctele de vedere, si cu un antrenor temperamental, Dragos Mihalache, dar care le insufla fotbalistilor ambitia pe care o avea el ca fotbalist, gruparea de la Boldesti este, indubitabil, revelatia Seriei a III-a.

Buna organizare si atmosfera destinsa sunt reflectate si in parcursul echipei in acest start de sezon.

“Ne intereseaza, in primul rand, sa nu pierdem puncte pe teren propriu”, spunea George Negoitescu, inainte de inceperea campionatului. Si, cel putin deocamdata, asa s-a intamplat.

Pana acum, in meciurile jucate “acasa”, Petrolistul Kaproni a castigat de trei ori si a remizat o singura data, toate cele trei victorii fiind realizate cu acelasi scor, 5-0! E drept ca succesul cu Petrolul II Ploiesti nu a mai contat, pentru ca “satelitul” Petrolului s-a retras din campionat, dar, din postura unei nou promovate, parcursul de pe teren propriu este unul cu adevarat impresionant.

Mai mult, in meciurile jucate in deplasare, prahovenii au lasat o buna impresie, chiar daca au pierdut, de fiecare data la limita, in fata a doua formatii cu pretentii ale seriei, FC Sacele si Victoria Branesti. Primul punct “extern”a fost obtinut la Clinceni, dupa o partida in care fotbalistii lui Mihalache au ratat foarte mult.

Cu 8 puncte adunate si cu un golaveraj de invidiat, 11-3, Petrolistul Kaproni este formatia prahoveana din acest esalon care a surprins cu adevarat, intr-un mod placut.

Fara sa isi propuna mai mult decat e cazul, dar facand tot ceea ce se poate pentru atingerea obiectivelor, cei de la Petrolistul Kaproni Boldesti ofera un exemplu de organizare pentru celelate formatii din judet. Si, poate tocmai de aceea, rezultatele sunt unele pe masura.


Comentarii


Comenteaza articolul