Your Ad Here

GALAXY PLOIESTI- RIPENSIA TIMISOARA 0-17(0-7)

Octombrie 5, 2008

Galaxy PloiestiNu trebuie sa surprinda scorul, ci trebuie doar salutat faptul ca, dupa opt ani de pauza, exista, din nou, fotbal feminin la Ploiesti.

Fetele antrenate de Gheorghe Mihai au evoluat pentru prima data impreuna, pe un teren mare si s-au ratacit, pur si simplu printre stropii de ploaie si printre adversare.

De partea cealalta, echipa banateana, antrenata de fostul jucator al lui Poli, Octavian Popescu, formatie care joaca de patru ani la cel mai inalt nivel, a facut o demonstratie de forta.

Mai mult decat atat, echipa ploiesteana are o medie de varsta de doar 20 de ani.

Plouate si la propriu, dar si la figurat, ploiestencele care au evoluat in acest meci, promit evolutii mai bune. Mai rau, e greu de crezut ca se poate…

La debutul in Liga Nationala au evoluat pentru Galaxy urmatoarele: Stoicescu si Stoica- portari, Radulescu, Bucur, Florea Ionita, Baicescu, Zainescu, Neacsu , Tanase, Anca, Craciun, Licsandru si Pirvu.


Comentarii


Un Raspuns la “GALAXY PLOIESTI- RIPENSIA TIMISOARA 0-17(0-7)”

  1. zidan on Noiembrie 13th, 2008 11:11 pm

    da ,.felicitari
    pt aveti rezultate foarte bune ,imi doresc sa organizati un meci amcal cu fetele noastre din sibiu atunci cind veti putea deoarece numa de la anul vom putea sa intram si noi in campionat, daca doriti sa vedeti imagini sau poze mai bine zis, sa intrati pe aceasta adresa de sait http://www.mihaitastanescu.eu dar noi nu avem posibilitatea de a veni la voi in timisoara si cred ca aici o sa vadati ca si cele din sibiu vor merita sa joace in campionat in 2009

Comenteaza articolul