Your Ad Here

FARA NIGERIENI, DAR CU OPREA SI NICA IN LOT

Octombrie 8, 2008

Cei doi fotbalisti nigerieni veniti saptamana trecuta la Chimia Brazi nu vor mai fi legitimati la clubul ploiestean.

Ikechukwu Eze si Samuel Nwaoha nu au putut fi transferati de Chimia Brazi din cauza problemelor pe care acestia le-au avut cu vizele de Romania. Cel putin asa a declarat directorul executiv al clubului, Lucian Radulescu.

Cei doi nu l-au impresionat nici pe antrenorul Fane Preda:” I-am vazut la lucru pe nigerieni si nu sunt nici pe departe ceea ce speram eu. La nivel declarativ sunt lei, dar pe teren nu au aratat mare lucru”, ne-a spus Preda.

Fara nigerieni in lot, Chimia va incerca sa obtina prima victorie din acest sezon, impotriva celor de la Inter Clinceni.

“Am vazut o crestere de forma a echipei in meciul din runda precedenta si sunt increzator. Trebuie sa incepem sa marcam si noi si sa obtinem puncte, ca doar pentru asta ne antrenam”- a precizat Fane Preda jogoscasinoonline.eu

In alta ordine de idei, Nica si Oprea, doi dintre fotbalistii care au fost scosi din lot saptamana trecuta, au revenit la antrenamente si ar putea aparea in primul 11 in meciul de vineri.

In schimb, Cosmin Elisei a solicitat conducerii clubului rezilierea contractului, dorinta fotbalistului de 32 de ani fiind aceea de a evolua la o formatie de esalon inferior.


Comentarii


Comenteaza articolul