Your Ad Here

IN GRAFIC PENTRU LOTUL NATIONAL

Octombrie 29, 2008

Municipiul Iasi a gazduit in prima zi a week-end-ului trecut cea de-a doua editie a Cupei Tineretului, competitie de popice rezervata cadetelor si cadetilor si la care au particat reprezentanti de la marea majoritatea a cluburilor din tara noastra.

La fel ca la editia inaugurala, concurs organizat la Fieni de catre sectia de profil a clubului Conpet-Petrolul Ploiesti, sportivii din judetul nostru au fost reprezentati doar la intrecerea fetelor. Ca sa ramanem pe aceeasi linie, ploiesteana Andreea Nastase s-a clasat pe locul al treilea, la fel ca la competitia inagurala, fiind practic selectionata la prima reprezentativa, nationala care va intalni Polonia intr-un meci amical, la mijlocul lunii viitoare. Alaturi de sportiva originara din Ploiesti, antrenorii lotului national de cadeti vor mai selectiona alte cinci jucatoare.

Insa, intrecerile rezervate celor mai mici sportive nu se opresc aici, fetele de la Conpet-Petrolul Ploiesti urmand sa participe, in perioada 4-9 noiembrie, la Turneul Final al cadetelor si junioarelor. La intrecerea care va fi gazduita de catre orasul Targu Mures, tehniciana Constantin Constanta va miza la cadete pe Andreea Nastase, Nicoleta Trifan, Vlad Andreea si Andreea Pana iar la junioare pe Florentina Naghy, Elena Rusu, Andreea Nastase, Nicoleta Trifan, Vlad Andreea si Andreea Pana.

Oficialii echipei spera ca fetele lor sa se intoarca cu titlul national la ambele categorii de varsta.

 

 


Comentarii


Comenteaza articolul