Your Ad Here

CSM PLOIESTI - OLTCHIM RM VALCEA 26-40 (18-20)

Noiembrie 4, 2008

Atat timp cat Oltchim a jucat fara piesele de baza, CSM Ploiesti nu a aratat ca o nou promovata care infrunta campioana. Ploiestencele si-au depasit conditia in prima repriza si au jucat de la egal la egal cu Oltchim, diferenta la pauza fiind minima, de doar doua goluri, in favoarea campioanelor.

In partea secunda, pe teren au intrat titularele Oltchimului, Luminita Hutupan Dinu fiind aplaudata la scena deschisa de publicul din Sala Olimpia. In formula completa, Oltchim a rezolvat meciul in primul sfert de ora al partii secunda, finalul gasind campioana, din nou, fara jucatoarele de baza pe teren. A fost 26-40, dar nu scorul a contat. Ci bucuria de a putea da replica, intr-un meci oficial, campioanei.

Din tabara CSM -ului, Bobeica, Janina Luca, Dumitru si Neghea au avut evolutii meritorii, si au existat momente in joc de natura sa alimenteze speranta ca este posibila salvarea de la retrogradare. Dar va fi foarte greu.

Pentru realizarea acestui obiectiv, CSM Ploiesti nu trebuie sa castige cu Olthim sau cu Rulmentul, ci cu principalele contracandidate in lupta pentru evitarea retrogradarii.


Comentarii


Comenteaza articolul