Your Ad Here

IN FRUNTEA IERARHIEI

Noiembrie 20, 2008

Junioarele II de la Grupul Scolar Indistrial( GSI) 1 Mai Ploiesti au ajuns pe primul loc al clasamentului al Campionatului National de handbal feminin, dupa disputarea meciurilor din cel de-al treilea turneu de sala, desfasurat la Constanta.

Micutele handbaliste pregatite de Mircea Anton au castigat 4 din cele 5 meciuri disputate si au remizat cu LPS Buzau, echipa care se afla pe primul loc inaintea acestui turneu.

Pentru ca, in mod surprinzator, gazdele de la CSS Constanta au invins gruparea din Buzau, ploiestencele au trecut pe primul loc al ierarhiei.

Iata rezultatele inregistrate de GSI 1 Mai Ploiesti in cadrul turneului de la Constanta:

GSI 1 Mai - LPS Buzau 19-19

GSI 1 Mai- CSS Constanta 24-17

GSI 1 Mai- CSS Galati 20-18

GSI 1 Mai- CSS Slobozia 24-13

GSI 1 Mai- LPF Braila 36-10

Pentru aceasta competitie antrenorul Mircea Anton nu a putut miza pe doua dintre jucatoarele de baza, accidentate: Alina Visan (entorsa) si Ioana Fornea (operata de apendicita).

Pentru GSI 1 Mai Ploiesti au evoluat urmatoarele jucatoare:

Gabriela Marin si Madalina Donose- portari jogoscasinoonline.eu

Carmen Radu( 4 goluri marcate), Madalina Porfireanu(12), Andreea Minca(1), Sanziana Pertea(6), Nicoleta Jitaru(1), Andreea Ene(31), Andreea Nitoiu (5), Monica Bratu(11), Sabrina Iliant(34), Elena Dumitriu (11), Dora Anton(7) si Corina Florea.

Dupa al treilea turneu de sala, GSI 1 Mai este lider, cu 27 de puncte, fiind secondata de LPS Buzau, cu 25 de puncte. Urmatorul turneu, penultimul, va avea loc in perioada 12-14 decembrie, la Galati.


Comentarii


Comenteaza articolul