Your Ad Here

MARIAN CATALIN SANDU A CASTIGAT MEMORIALUL EMIL MACARIE

Noiembrie 20, 2008

Recent, la Ploiesti, in organizarea clubului Petrolul Ploiesti si in colaborare cu Asociatia Judeteana de Sah, s-a desfasurat memorialul Emil Macarie la sah, competitie rezervata celor mai mici practicanti ai sportului mintii. La acest turneu au luat parte numai reprezentanti de la cluburile de profil din principalul municipiu al judetului Prahova.

Astfel, dupa cateva zile de competitie, sahistul ploiestean care a impresionat la Campionatul Mondial de copii si juniori desfasurat la mijlocul lunii trecute in Vietnam, Catalin Marian Sandu, nu a avut nicio emotie, castigand, fara nicio infrangere, editia din acest an a memorialului Emil Macarie. “Anul 2008 a fost anul lui Marian Catalin Sandu si speram sa o tina tot asa si pe viitor”, ne-a declarat antrenorul sau Gheorghe Vasai, tehnician care il pregateste pe Sandu la clubul CSM Ploiesti. In acest an, elevul lui Vasai a devenit vicecampionul Romaniei, s-a clasat pe pozitia a patra la Campionatul Uniunii Europe, iar la mondialul din Vietnam a lasat o impresie placuta, la chiar debutul sau la o competitie de o asemenea anvergura.

Revenind la intrecerea desfasurata la Ploiesti, pe celelalte locuri fruntase s-au clasat tot sportivii legitimati la clubul muncipalitatii: George Iulian Brisan, Sergiu Gabriel Herea si Eduard Constantin Stoica.

Asadar, toti sahistii care au participat la memorialul Emil Macarie vor avea drept de participare la Finala Campionatului National de Sah, intrecere care se va desfasura, cel mai probabil, la mijlocul anului viitor.

 

 


Comentarii


Comenteaza articolul