Your Ad Here

PUMNI PENTRU TITLUL INTERCONTINENTAL

Noiembrie 28, 2008

JoJo Dan“Trebuie sa recunosc faptul ca Ploiestiul este capitala boxului profesionist din Romania”- asa a argumentat Rudel Obreja, presedintele Federatiei Romane de Box, alegerea locului in care va avea loc meciul pentru titlul intercontinental al categoriei “usoara”, versiunea WBC.

Romanul JoJo Dan (alias Ion Ionut) va incerca sa obtina acest titlu intr-un meci cu mexicanul Miguel Casillas, un pugilist de 31 de ani, cu 28 de victorii in circuitul profesionist.

Gala de la Ploiesti va avea loc pe data de 20 decembrie si il va avea ca invitat de onoare pe Lucian Bute. Primaria municipiului Ploiesti va sprijini organizarea acestui eveniment cu suma de 1 miliard de lei vechi, bani care vor proveni din sponsorizari, nu de la buget, conform spuselor primarului Andrei Volosevici.

Daca va castiga meciul de la Ploiesti, JoJo Dan va intra in posesia centurii intercontinentale a categoriei “usoara”, va fi cotat intre primii 5 pugilisti din lume la aceasta categorie si va putea lupta, in 2009, pentru titlul mondial.

Pana acum, JoJo Dan are 23 de victorii la profesionisti, traseul sau fiind asemanator cu cel al ploiesteanului Adrian Diaconu, campion mondial al categoriei semigrea.


Comentarii


Comenteaza articolul