Your Ad Here

VACANTA PENTRU PETROLUL PLOIESTI

Decembrie 11, 2008

Petrolul PloiestiChiar daca a fost una dintre formatiile care a incheiat seria meciurilor oficiale cu o saptamana inaintea celorlalte competitoare, Petrolul Ploiesti intra in vacanta abia astazi.

Jucatorii pregatiti de Sebi Tudor au avut un program de pregatire de doua saptamani la sala de forta, pentru a intra in vacanta cu un tonus care sa le permita sa isi mentina forma si in perioada de inactivitate.

“De astazi intra si baietii in vacanta. Dar nu va fi o vacanta totala pentru ca, le-am prezentat tuturor si un program de pregatire individuala, punctat cu niste teste pe care trebuie sa le faca in aceasta perioada. Vom reveni la pregatire pe 7 ianuarie, pentru ca, la fotbal, daca stai prea mult  te racesti . Si, apoi, avem treaba multa!”, ne-a declarat tanarul tenician al Petrolului.

Chiar daca jucatorii intra in vacanta, pentru conducerea tehnica acest termen este unul relativ. Sebi Tudor a prezentat conducerii administrative o lista cu posturile deficitare pe care ar trebui adusi jucatori in aceasta pauza competitionala. Mai mult, este posibil ca unii fotbalisti care au dezamagit in prima parte sa nu mai faca parte din lot in retur .

Nu e greu sa te desparti de anumiti jucatori care nu au dat satisfactie. Important e pe cine aduci in locul lor”, a precizat Tudor.

Dupa reunirea lotului, care va avea loc in data de 7 ianuarie, jucatorii se vor pregati la Ploiesti pentru o perioada de cinci zile. In perioada 12-23 ianuarie echipa are programata o prima etapa de pregatire centralizata, in cantonamentul de la Govora.

Varianta unui turneu in strainatate nu este exclusa, dar , deocamdata, nu s-au stabilit nici perioada si nici locatia pentru aceasta etapa a pregatirii specifice perioadei de iarna.

Daca vremea le va permite, si terenurile de joc vor fi bune, ploiestenii ar putea sa renunte la ideea pregatirii in strainatate.


Comentarii


Comenteaza articolul