Your Ad Here

JUCATORI NEMULTUMITI

Decembrie 15, 2008

Desi pare greu de crezut, unii jucatori de la echipa de liga a treia Conpet Ploiesti sunt nemultumiti si ar fi dispusi sa “schimbe macazul” in acesta pauza competitionala. Chiar daca formatia transportatorilor a fost una care a impresionat placut in prima parte a campionatului.

Se pare ca venirea lui Daniel Chirita reprezinta marul discordiei. Fara indoiala, Chirita a afost unul dintre oamenii de baza ai formatiei pregatite de Silviu Dumitrescu, experienta lui fiind importanta pentru consolidarea compartimentului defensiv. Asta pe de o parte. Pe de alta parte, cooptarea lui in lotul transportatorilor a dus la nemultumirea unor jucatori care nu mai pot sa-si impuna punctul lor de vedere si sa creeze acele “bisericute”, traditionale  la gruparea care are cartierul general la Strejnic.

Si incep sa le caute nod in papura lui “Chiru” si jucatorilor care au venit la Conpet la recomandarea acestuia.

Situatia, pastrata cat de cat sub control in turul campionatului, este aproape de a exploda in aceasta iarna.

Nemultumitii isi cauta echipe, si nu dau doi bani pe ceea ce inseamna performantele sportive din moment ce ar fi dispusi sa evolueze, in retur, la formatii mult mai slab cotate, dar unde sa isi poata face ei meandrele.

Marea familie unitea care vroia sa para Conpet Ploiesti nu este nici pe departe asa.

Taciturn din fire, Silviu Dumitrescu este si el constient de acest aspect si a incercat de cateva ori sa ia masuri in acest sens. Mai rau este ca fotbalistii nemultumiti au reusit “sa ia ochii” conducerii administrative si sa aiba parte de sustinere din partea acesteia.

Pacat, pentru ca, exceptand meciurile cu FC Sacele si Unirea Tarlungeni, Conpet chiar a facut o figura frumoasa in prima parte a campionatului ligii a treia de fotbal.

 

 


Comentarii


Comenteaza articolul