Your Ad Here

AU BATUT TOT!

Decembrie 16, 2008

Cel de-al patrulea turneu din competitia junioarelor II la handbal a fost dominat cu autoritate de jucatoarele de la Grupul Scolar Industrial (GSI) 1 Mai Ploiesti. Handbalistele pregatite de Mircea Anton au bifat alte patru victorii, din tot atatea partide, asigurandu-si calificarea la turneul semifinal inaintea disputarii meciurilor din ultimele doua turnee.

Debutul competitiei de la Galati a programat si derby-ul dintre GSI 1 Mai Ploiesti si LPS Buzau, primele doua clasate. Decise sa arate de la inceput ca diferenta dintre cele doua formatii este una evidenta, ploiestencele au facut instructie cu adversarele, victoria la 15 goluri diferenta spunand totul despre modul in care s-a desfasurat partida.

Celelalte patru trei succese, previzibile, au conferit fetelor de la GSI 1 Mai Ploiesti un avans de 6 puncte fata de ocupanta locului secund, diferenta greu de surmontat in ultimele 8 runde care au mai ramas de disputat.

GSI 1 Mai Ploiesti:

Gabriela Marin, Alina Visan si Madalina Donose-portari jogoscasinoonline.eu

Carmen Radu( 14 goluri in turneu), Madalina Porfireanu(18), Andreea Minca( 12), Sanziana Pertea(3), Andreea Ene(26), Andreea Nitoiu(3), Monica Bratu(3), Sabrina Iliant(31), Elena Dumitriu(8), Dora Anton(1) si Corina Florea.

De remarcat ca rezultatele foarte bune obtinute la Galati au fost reusite fara Nicoleta Jitaru(fractura de metatarsiene), in vreme ce Porfireanu a ajuns la turneu dupa disputarea primei partide. Competitia din orasul de la malul Dunarii a adus cu ea si o premiera neplacuta, retragerea formatiei CSS Constanta.

Alaturi de Ioana Furnea Bonus Fara Depunere

Antrenorul Mircea Anton si colegele de echipa ale Ioanei Furnea sunt alaturi de ea in aceste momente, in care handbalista si-a pierdut fratele, decedat in Austria. Colegele o asteapta pe Ioana sa revina in tara si la antrenamente, in mijlocul celei de-a doua familii a sa, aceea a junioarelor II de la Grupul Scolar 1 Mai Ploiesti.


Comentarii


Comenteaza articolul