Your Ad Here

E ADEVARAT! PETROLUL SE BAZEAZA PE MINCIUNA!

Decembrie 17, 2008

Acum trei sezoane a fost cel mai bun jucator al Chimiei Brazi in liga secunda de fotbal. Parcursul foarte bun de atunci i-a adus mijlocasului Bogdan Minciuna un transfer la echipa Petrolul Ploiesti, chiar daca nu era un nume consacrat.

Fara fite si cu foarte multa munca, Minciuna a ajuns sa fie omul esential pentru Petrolul in centrul liniei mediane. In sezonul trecut, el si Laurentiu Rus au creat cel mai bun cuplu de mijlocasi la inchidere din seria I a ligii secunde de fotbal.

Dupa plecarea lui Rus, Minciuna a ramas singurul titular de drept al Petrolului pe acest post. Rand pe rand, partenerii lui in  centrul liniei de mijloc au fost Stana, Mihai Tudor, Tincu sau Straton, dar niciunul nu a fost la fel de convingator ca el.

“Nu e vorba despre niciun secret. Pur si simplu imi fac treaba cu pot mai bine, nu ma fofilez la antrenamente, iar la joc nici atat. Pe postul pe care joc eu nu ai timp sa te vaiti.”, a precizat Minciuna.

Cunoscut ca un jucator care de multe ori a marcat goluri importante cu suturi de la distanta, Bogdan a avut ocazia si in acest tur de campionat sa demonstreze ca se poate conta pe el si la astfel de faze, golul marcat in meciul cu Sportul Studentesc, de la 30 de metri fiind cel mai bun exemplu in acest sens.

Un tip la locul lui, neobisnuit sa vorbeasca in fata camerelor de luat vederi, dar care a reusit sa treaca peste un moment delicat al carierei sale, in urma cu trei ani, atunci cand a avut o problema grava de sanatate. Si, un jucator care nu e nepasator atunci cand echipa pierde, asa cum sunt destui la Petrolul. Acesta este omul pe care se bazeaza gruparea galben-albastra la mijlocul terenului.

Si are si de ce!


Comentarii


Un Raspuns la “E ADEVARAT! PETROLUL SE BAZEAZA PE MINCIUNA!”

  1. marian on Decembrie 22nd, 2008 2:36 pm

    un titlu demn de un adevarat astrist!

Comenteaza articolul