Your Ad Here

„PUI DE LEI” LA PLOIESTI

Decembrie 17, 2008

Pui de LeiUltimul eveniment sportiv important al anului 2008 este gala de box profesionist organizata la Ploiesti, maine, 19 decembrie, in joc fiind centura de campion al categoriei super-usoare „WBC Continental Americas”, la box. Meciul ii va aduce fata in fata pe Ionut „Jo Jo” Dan (pugilist cu procentaj maxim, 100% victorii, din 22 de meciuri sustinute la profesionism) si mexicanul Miguel Casillas, un pugilist de 31 de ani, care l-a avertizat, inca de la conferinta de presa oficiala pe roman ca: „Nu am venit din Mexic, pana aici, ca sa pierd, asa ca, te voi bate in tara ta”.

Centura WBC a mai fost detinuta si de alti pugilisti romani legitimati la clubul canadian „Interbox”, Lucian Bute si Leonard Doroftei avand si ei in palmares acest titlu. De altfel, cei doi se vor afla in sala din Ploiesti, pentru a-l incuraja pe „Jo JO” Dan, Doroftei fiind prezent si la conferinta oficiala de ieri, in timp ce Bute a sosit si el in Romania, in cursul serii. Din sala va lipsi ploiesteanul Adrian Diaconu, campionul fiind acum alaturi de sotia sa Adina, care a adus pe lume, saptamana trecuta, vineri, un baietel, la Montreal, noul membru al familiei boxerului ploiestean fiind botezat Nicholas.

Ionut Dan va fi prezent astazi, de la ora 14.00,la galeriile Winmarkt, pentru cantarul oficial si pentru o sesiune de autografe, pugilistul marturisind ca: „ mai am de dat doua kilograme jos. Gala de la Ploiesti, „Pui de lei”,  ce va incepe maine la orele 21.00 are in program cinci meciuri, in afara intalnirii pentru centura WBC fiind programate si partidele dintre Lucian Bot si Viktor Szalai (Ungaria, la categoria grea), Sorin „Pantera” Tanasie si spaniolul Juan Garcia Martin (categoria Pana), apoi proaspatul profesionist, „greul”  Bogdan Dinu va da piept cu americanul James Oscar Pratt jr. si Viorel Simion il va infrunta pe ungurul Zsolt Nagy (categoria Superpana), seara fiind incheiata de  „Jo Jo” Dan.

Organizarea galei de box profesionist de la Ploiesti este asigurata, din punct de vedere financiar de sponsorizarile primite de la doua primarii! Este vorba de 2 miliarde de lei vechi, cate un miliard din partea fiercarei institutii.

Ce care s-au ocupat de organizarea acestei gale  au decis sa faca un cadou de sarbatori pasionatilor de box din Ploiesti si au lasat intrarea libera pentru cel mai important eveniment pugilistic al sfarsitului de an.

 


Comentarii


Comenteaza articolul