Aere de vicecampioana

petrolul Petrolul Ploiești își poate da aere de vicecampio0ană după ce a ajuns în ipostaza de a fi, cu doar patru runde înainte de final și cu un program accesibil, pe poziția secundă a clasamentului.

Este o realizare pentru Ploieștiul fotbalistic, același care se cufundase ani buni în mlaștina ligii secunde, nu cu mult timp în urmă. Să respiri aer tare de pe locul al doilea al clasamentului nu poate fi decât o acțiune care să te facă încrezător și care să-ți ozonifice plămânii îmbibați cu vapori de gazolină.

Mă bucur pentru suporterii Petrolului, indiferent de vârstă, că nu mai sunt obligați să suporte tot felul de umilințe și că pot da cu tifla altora, fără nicio problemă. Și mă bucur pentru Contra, un antrenor care sunt convins că va face lucruri remarcabile în carieră. Cu perspectiva ultimelor patru meciuri, cu Chiajna și U cluj în deplasare, cu Astra și Gaz Metan, acasă, Petrolul pare să ffie capabilă să rezolve ecuația locului secund.

Dacă și Cupa României va lua calea Ploieștiului, atunci toate premisele vor fi create pentru ca, din viitorul sezon, să fie ațintiți tot mai mulți ochi pe echipa lupilor, capabilă să se implice total într-o luptă la care nu mai îndrăzneam să visez. Bine, dacă va mai umbla puțin la fundașii centrali…

Cu o condiție, însă: să nu-și bage dracul coada și să se spargă ceva în interiorul clubului. Ar fi singura variantă care ar arunca echipa asta din nou în degringoladă.

One comment on “Aere de vicecampioana

  1. vasile says:

    Cat i-am injurat eu pe astia cand au facut stadionul … se pare ca rezultatul e cu mult peste asteptari … cu un antrenor bun, nu cu unul care era de toate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

jogoscasinoonline.eu