Logic

petrolul otelul Petrolul a trecut la Galați, de o manieră entuziasmantă, de Oțelul, confirmând faptul că o echipă în formă sportivă bună, alcătuită din fotbaliști cu tehnicitate peste cea a adversarului și cu o bună organizare a jocului nu poate fi învinsă de o formație care a arătat determinare și atât.

Nu e nicio surpriză, ci mai degrabă o confirmare a faptului că Petrolul este favorită în tentativa de a câștiga a treia Cupă a României.

Sigur, poate diferența de scor a fost una exagerată, dar important este faptul că ploieștenii și-au transformat returul într-o formalitate și au arătat, o dată în plus, că sunt gata pentru meciul cu Steaua, unul cu adevărat special în noile condiții.

Și, dacă vreți, mai important este faptul că se vede mâna lui Contra, echipa începe să joace din ce în ce mai mult un fotbal gândit de Cosmin. Încă mai sunt probleme în centrul defensivei, chiar dacă mulți le omit, acum cînd echipa e pe val, dar este, în mod cert, cel mai bun Petrolul din ultimele decenii, iar asta contează cu adevărat.

Așa cum am anticipat, Galațiul a fost doar un port la Cupa României.

foto: fcpetrolul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

jogoscasinoonline.eu