E OFICIAL! PRIMARIA A PRELUAT ECHIPA DE FOTBAL PETROLUL PLOIESTI

Februarie 17, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stirea zilei 4

Conferinta Primarie preluare PetrolulAstazi dupa amiaza, in Sala de Consiliu a Primariei Ploiesti, edilul sef Andrei Volosevici a anuntat preluarea echipei SC FC Petrolul Ploiesti SA de catre municipalitate. Decizia a fost comunicata la nivel informal, urmand ca in prima sedinta de Consiliu Local (CL) - de la inceputul lunii martie - sa se emita hotararea prin care Petrolul va apartine, in proportie de suta la suta, Primariei Municipiului Ploiesti.

Echipa va fi preluata prin donatie de catre CL, urmand ca sub tutela municipalitatii sa intre cei 26 de jucatori aflati sub contract cu gruparea “petrolista”, dar si centrul de copii si juniori.

Banca tehnica a echipei va ramane aceeasi pana la finele actualului sezon competitional, iar de managementul clubului se va ocupa noua conducere care va fi desemnata in proxima sedinta a CL.

In doua saptamani se vor perfecta documentele si forma juridica vizavi de administrare si patrimoniu, dar indiferent de modul de administrare OSIM-ul va ramane Consiliului Local Ploiesti“, a declarat primarul Andrei Volosevici, care a mai precizat ca “dupa 30 iulie echipa va ramane fie a CL, fie va intra intr-o asociere cu un investitor”.

La randul sau, presedintele CA al SC FC Petrolul Ploiesti, Florin Bercea, a spus: “Apreciez ca acest ciclu trebuia sa se incheie. Dorim ca CL sa continue traditia Petrolului, deoarece am constat ca este pentru prima data cand exista dorinta din partea autoritatile locale de a prelua aceasta echipa. Ma bucur ca am redat aceasta echipa ploiestenilor“.

In orice caz, pe stadionul “Ilie Oana” va juca numai echipa preluata de CL. 

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!