INFO KAPRONI 17 februarie 2009

Februarie 17, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Portarul Bogdan Radulescu si fundasul central Robert Lungu au parasit, astazi, cantonamentul de la Poiana Tapului si, dupa o prima sedinta de tratament la Campina, la clinica fizioterapeutului Decebal Mehedinti, au revenit in Ploiesti. Cei doi au mers luni la reputatul profesor pentru un consult, iar vestile nu au fost dintre cele mai bune: Radulescu are o ruptura musculara pe gamba, iar Lungu o inflamatie a ligamentului colateral de la genunchi, ambii primind recomandarea de a face tratament timp de doua saptamani. Ieri, dupa masa de pranz, cei doi au plecat spre casa, oprindu-se la Campina, pentru o prima sedinta de tratament.

Luni dupa-amiaza, a plecat din cantonament si juniorul Marius Docea, care a fost trimis la Ploiesti pentru a-si lamuri situatia contractuala. La fel ca si in cazul lui Sergiu Arnautu, fundasului i-a expirat in aceasta iarna imprumutul la Kaproni, intrand, totodata si in ultimele sase luni de juniorat. Conform regulamentului, el trebuie sa semneze noul contract cu Petrolul si apoi sa obtina prelungirea imprumutului la Boldesti, acesta fiind motivul pentru care a plecat din cantonament.

Conducatorii echipei din Boldesti cauta un adversar pentru finalul saptamanii, cand echipa va cobori de la munte, dupa ce Conpet, cu care se stabilise un amical pentru sambata, a anuntat ca are in aceasta saptamana o dubla cu Tricolorul Breaza, miercuri si sambata.

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!