EXILATI IN LIGA A III-A

Martie 18, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Comisia Centrală a Arbitrilor i-a pedepsit pe arbitrii ce au avut prestaţii slabe în primele runde ale returului, trei dintre aceştia, Drăgănescu, Avram şi Lajos fiind trimişi să arbitreze în etapa de vineri a Ligii a III-a!

Prahoveanu Mugurel Drăgănescu va merge, după Steaua-Poli Iaşi la Câmpulung Muscel, acolo unde va arbitra jocul dintre echipa gazdă, antrenată de Telu Stancu şi FC Caracal. Drăgănescu are „norocul” de a fi primit un derbi al etapei, ambele formaţii find în partea superioară a ierarhiei din seria a IV-a din Liga a III-a. Mugurel îl va avea rezervă pe un alt prahovean, Viorel Căunei, interesant fiind faptul că cei doi sunt singuri „fluieraşi” din Colegiul Judeţean Prahova ce au primit delegări la Liga a III-a, o adevărată contraperformanţă pentru arbitri prahoveni, care sunt ţinuţi, constant, pe tuşă de către CCA, când vine vorba de delegări.

Una dintre divizionarele C prahovene are onoarea de a fi arbitrată de un arbitru de liga I. Este vorba despre Conpet Ploieşti, care a „prins” una dintre „vedetele” ultimei etape. Marius Avram a fost delegat, după Dinamo- CS Otopeni, la Predeal, unde se întâlnesc codaşa din seria a III-a, CF Predeal şi echipa prahoveană pregătită de Silviu Dumitrescu! Avram va fi ajutat de către alţi doi bucureşteni, Eduard Petrov şi  Marius Buburuz, în timp ce observator la meciul Conpetului este craioveanul Gigi Burunţia.

De remarcat şi că, tot în liga a III-a va arbitra şi Tiberiu Lajos, care, după  prestaţia din meciul Gaz Metan Mediaş -Dinamo şi o etapă de pauză a „prins” marele meci dintre Alto Gradimento Albina şi AS Nova Mama Mia Bechicerecul Mic!   

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!