LIGA MINI-FOTBAL AJF PRAHOVA-ARSENAL PLOIESTI 4-1

Martie 24, 2009 by redactie  
Filed under Liga MiniFotbal

Duminica, in nocturna - de la ora 19.00, CJA Prahova a debutat in campionatul judetean de mini fotbal - liga a II-a. Aflata la prima participare, in aceasta competitie, echipa arbitrilor prahoveni a reusit si prima victorie, 4-1, impotriva celor de la  ARSENAL Ploiesti.

Dupa ce adversarii au deschis scorul si dupa cateva parade ale portarului Radu Georgian, CJA, trecand peste tracul debutului, a pus stapanire pe joc, marcand de 4 ori (Dogaru, Ionescu, Piciu, Dincuta).

Jocurile sunt programate la fiecare sfarsit de saptamana (sambata si duminica), pe terenurile de langa aerodromul din Strejnic.

Se joaca in sistemul 5+1 (1 portar + 5 jucatori de camp), 2 reprize a cate 20 de minute fiecare. Echipele au dreptul sa inscrie in raportul de joc 12 jucatori (6 titulari + 6 rezerve), inlocuirile facandu-se ca la handbal.

La primul joc, CJA Prahova a avut doar 10 jucatori: Radu Georgian (portar), Mihai Dogaru (antrenor-jucator),  Daniel Richita, Ionut Borcan, Razvan Dincuta, Florin Ionescu, Valentin Dumitru, Alin Gheorghe, Adrian Calestru si Gabriel Piciu.

Rezultatele curente si clasamentul Ligii Mini Fotbal puteti gasi pe site-ul oficial www.lmf.ro

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!