LIEGE-ASESOFT 86-79

Pret de doua sferturi Asesoft a crezut in sansa ei de a scrie o noua pagina in istoria baschetului masculin romanesc la nivel de cluburi. Pentru a se intampla acest lucru ploiestenii erau obligati sa castige la Liege, in fata unei echipe foarte puternice, in care jucatorii americani fac legea.

Condusi dupa primul sfert cu 5 puncte, baschetabalistii antrenati de Arnautovic au avut un sfert doi de senzatie, au reusit sa revina de la o diferenta de 12 puncte si au condus la pauza cu 41-39.

Nu a fost suficient, in ciuda jocului defensiv excelnt al lui Burlacu – singurul din tabara Asesoftului care a bifat un double-double, cu 10 puncte si 12 recuperari. Nu a fost suficient in primul rand pentru ca americanii lui Liege nu au fost blocati la aruncarile de 3, Banks fiind cosmarul ploiestenilor dupa acest meci.

S-a incheiat 86-79 si, odata cu acest rezultat, s-au dus si sperantele la o calificare istorica din aceasta faza a competitiei Eurochallenge.

Cele doua partide la un punct, in primele doua meciuri ale grupei, s-au dovedit a fi decisive in clasament.

Se poate invoca ghinionul, dar, in primul rand trebuie sa se discute despre inconsitenta in faza defensiva in momentele cu adevarat importante.

A ramas eventul…

Leave a Reply

Bonus Fara Depunere