5 responses to “FOTBAL-CUPA ROMANIEI, EDITIA 2010-2011 TURUL AL V-LEA JUDETEAN (28 februarie 2010)”

  1. costi

    Arbitrul central de la meciul Avantul-Tineretul Tomsani a tinut clar la foarte multe faze cu Avantul. In plus i-a lasat pe cei de la Avantul sa intre criminal inca din primul minut, iar pe cei de la Tineretul i-a amenintat in permanenta cu cartonase galbene si rosi la cele mai mici atingeri. Fara greselile portarului de la Tineretul la golul unu si patru Avantul si-o lua rau de tot. Golul trei a lui Avantul a fost dintr-un ofside foarte mare, iar inainte de ofside unul din jucatorii lui Avantul a intrat cu talpa inainte la rupere, arbitrul a lasat jocul sa continue si din ofside a inscris golul trei cand era 2-1 pentru Avantul si nu mai vazuse mingea de cateva minute bune. Norocul celor de la Avantul ca foarte multe faze de gol s-au incheiat cu ratare din partea jucatorilor de la Tineretul, altfel era cel putin 7 sau 8-4 pentru Tineretul.
    Sunt suporter ale ambelor echipe, poate mai mult al celor de la Avantul, insa sa fim corecti cei de la Tineretul au fost mult mai buni, contrar evolutiei scorului. Si-au facut echipa. Dupa ce se mai invata uni cu alti nu stiu daca ii va putea bate cineva la liga A.

  2. eu

    andrei antonie cel mai slab arbitru pe care l-am vazut .habar nu are de capu lui,de fapt nu stiu cine la facut arbitru pentru ca el nu este de domeniul acesta……poate la sumo,dar cred ca nici acolo nu ar avea loc.sti tu de ce mai domn arbitru.parerea mea ca ar trebuii exclus.va multumec

  3. Loloyu

    unde ai vzt tu k a jukat mai bine tineretu au adus 20 de jucatori de “clasa” kre nu erau in stare sa lege o pasa. tot avantu e echipa localitatii aia sunt niste straini. normal o sa ramana in liga A o sa invinga cateva echipe “binevoitoare” cum s-a intamplat sezonul trecut : vezi meciul cu maneciu de la draganesti knd a fost circ total. forzza avantul!

  4. tibi

    ce draq sa bata aia la liga A?din 10 meciuri nush daca castiga 3!!:))

  5. dragoi bogdan

    tot gloria valcanesti e mai buna decat toate .anul asta luam cupa

Leave a Reply