LIGA MINI FOTBAL- UN PROIECT AMBITIOS

Septembrie 10, 2008 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Prin cartierele Ploiestiului discutiile despre fotbal sunt nelipsite la orice colt de strada. La fiecare sfarsit de saptamana echipe incropite doar din dorinta de a bate mingea se aduna pe terenurile putine din oras si combat fara miza.
Bogdan Verzea este un tanar care s-a gandit ca o competitie in toata regula, cu etape saptamanale, clasamente si premii va fi pe placul celor dornici de a juca fotbal.
A discutat cu Daniel Chirita si a gasit intelegere la fostul international. Chirita va pune la dispozitie terenurile pe care le are la Sala Sporturilor pentru organizarea in bune conditii a acestei competitii.
La meciurile din Liga Mini Fotbal vor putea participa si fotbalisti legitimati in campionatul judetean, dar nu vor putea evolua jucatori care sunt legitimati la cluburi din primele trei esaloane fotbalistice ale tarii.
Fiecare echipa va plati o taxa de 70 de ron la fiecare meci disputat, iar pentru legitimarea fiecarui jucator se va percepe o taxa de 20 de ron. Lotul unei echipe va cuprinde 15 jucatori, in teren urmand sa evolueze cinci jucatori de camp si un portar.
Daca la Ploiesti se fac primi pasi pentru organizarea unui asemenea campionat, la Brasov si Timisoara astfel de competitii exista de multa vreme.
Pentru ca este o competitie care se respecta, Liga Mini Fotbal are si un site al ei- www.lmf.ro- unde se gasesc toate informatiile necesare.
Prima etapa a acetui campionat de mini fotbal urmeaza sa se dispute pe data de 10 octombrie jogoscasinoonline.eu

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!