CSS GSI PETROL CAMPINA-PERFORMANTE BUNE SI FARA CONDITII DE ANTRENAMENT

Martie 3, 2009 by redactie  
Filed under Atletism

Alexandru CalinoiuSambata 28.02.2009 s-au desfasurat la Bucucuresti Campionatul Municipiului Bucuresti de aruncari lungi .

CSS GSI Petrol Campina a participat cu 11 aruncatori impunandu-se la majoritatea probelor si categoriilor de varsta.

Cel mai bun rezultat a fost realizat de atletul Alexandru Calinoiu  la aruncarea sulitei, cu o performanta foarte buna, 65.43 m, catigand atat la juniori I, cat si la tineret si seniori.

Performanta realizata de Alex este foarte aproape de baremul pentru Campionatele Europene de juniori I (66.50) la care avem obiectiv sa participam in acest an, desi este in primul an al categoriei.

Eliza Toader a castigat sulita juniori I cu performanta de 47.55 m, iar Cristina Movileanu cu performanta de 41,78 m a ocupat locul al III-lea.

La sulita juniori III baieti, a castigat tot un campinean cu performanta de 51,58 m -Moise Stefan, iar la junioare III Monica Badea s-a clasat a II-a cu performanta 24,62.

La sulita juniori II baieti campinenii s-au impus din nou prin Ionut Iorga  care a castigat proba cu 54,02.

La disc juniori II baieti a castigat tot Campina prin Razvan Ciobanu cu performanta de 40,26 m, iar Alexandru Albulescu, la aceeasi proba, dar la categoria juniori III, s-a clasat al III-lea.

Consideram ca bilantul competitiei a fost bun, avand in vedere ca peste o saptamana, pe 6-8 martie sportivii campineni se vor intrece in etapa  finala a Campionatului National de Aruncari Lungi ce se va desfasura la Bucuresti pe Stadionul Iolanda Balas Soter. Speram ca aruncatorii campineni sa se intoarca acasa cu cel putin 3 medalii.

Sportivii sunt antrenati de profesor Nicolae Pavel in cadrul Clubului Sportiv Scolar GSI Petrol, unde spatiile de lucru, birourile, cancelaria si anexele  nu au incalzire de doi ani. Primaria a facut promisiuni, dar angajamentele se lasa inca asteptate. Ce pot crede acesti sportivi, care se antreneaza zilnic la temperaturi sub 0 grade Celsius, despre edilii orasului. Atletii  isi indeplinesc obiectivele si chiar le depasesc, alesii comunitatii  doar promit … !.

Sportivii de la GSI Petrol Campina au participat cu rezultate foarte bune si la Campionatul National de Juniori III (14-15 ani) - Sala -Probe Combinate desfasurat in perioada 26-27 februarie 2009 la Bucuresti.

Monica Badea -pentatlon  2803 puncte - locul V - eleva in clasa a IX-a la Grupul Scolar Industrial Energetic Campina jogoscasinoonline.eu

Dumitrascu Anita - pentatlon-2737 puncte - locul  VII-eleva in  clasa a VII-a la Colegiul National Nicolae Grigorescu Campina Bonus Fara Depunere

Atletele noastre au avut o comportare foarte buna avand in vedere performantele obtinute si recordurile personale realizate. Monica si-a depasit recordul personal in 4 probe, iar Anita in 2 probe.

Anita s-a impus la saritura in inaltime cu o performanta de exceptie 1.62 m, performanta  pentru podiumul de premiere  la probe individule, iar  Monica s-a clasat a III-a la aruncarea greutatii cu 10.70 m, deasemenea o performanta care o poate duce pe podiumul de premiere in Campionatul National de juniori III - probe individuale din 14.03.2009.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!