CHIMIA BRAZI S-A REUNIT!

Ianuarie 12, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stirea zilei 2

Reunire Chimia BraziApasata de griji, dupa un tur de campionat pigmentat de rezultate dezamagitoare, echipa de liga a treia Chimia Brazi a avut programata azi reunirea lotului de jucatori.

In pauza competitionala au avut loc modificari la nivelul conducerii tehnice. Daca Fane Preda a fost reconfirmat ca antrenor prioncipal, el va fi ajutat de Vasile Stere, cel care a fost numit director tehnic. De asemenea, Danut Blebea este noul antrenor secund al echipei, el inlocuindu-l in aceasta functie pe Razvan Vlad, cel care a reluat pregatirea ca jucator.

La primul antrenament din 2009 s-au prezentat 26 de jucatori, singura noutate fiind aparitia juniorului Radu Liviu, de la Petrolul Ploiesti.

Asteptat sa apara si el la prima sesinta de pregatire din acest an, fundasul Liviu Nicolae, de la Royal Ghimbav, nu a aparut la Brazi, el ramanand la Brasov pentru a-si lamuri situatia la echipa de care apartine, deocamdata.

Absenti

De la reunirea lotului echipei oprahovene au lipsit patru jucatori. Portarul Igor Vasic este invoit pentru aceasta saptamana iar Stelica Nicolita a calculat gresit timpul necesar pentru ajungerea la destinatie, anuntand conducerea ca se afla pe drum ( n.n- jucatorul este originar din Faurei).

Daca in cazul celor doi absentele au fost unele motivate, Marius Irimescu si Sorin Ciobanu sunt fotbalistii care au lipsit nemotivat de la primul antrenament si vor fi amendati de conducerea echipei. “Daca cei doi nu se prezinta la antrenamente pana vineri vor fi exclusi din lot, nu vor mai intra in calcule pentru retur”, a precizat antrenorul Stefan Preda.

Mai multa disciplina

Numirea lui Vasile Stere pe banca tehnica a echipei pare a fi o masura care sa aduca un plus de experienta staff-ului tehnic, Stere fiind cel mai vechi angajat al clubului de langa Combinat.” Sper sa ajut efectiv echipa cu sfaturile mele. Voi asista la antrenamente, ma voi ocupa si de juniorii clubului si ma voi consulta cu Fane Preda in privinta transferurilor pe care echipa le va face. Nu ma tem de situatia actuala a formatiei pentru ca, de cand sunt eu la acest club, am trecut si prim momente mai delicate ca acesta. Cert este ca nu voi tolera actele de indisciplina de la echipa si, va spun deschis, numirea mea va insemna un plus de disciplina.”- a declarat Vasile Stere, noul director tehnic al formatiei prahovene.

Obiectiv

Lucian Radulescu, directorul clubului de langa Combinat ne-a declarat ca echipa va avea toate conditiile pentru a-si atinge obiectivul in acest sezon.

“Baietii vor avea tot ceea ce le trebuie pentru a face treaba. De asta ma ocup si nu vor avea probleme din acest punct de vedere. Staff-ul tehnic al echipei, prin vocea antrenorului Stefan Preda, mi-a spus ca obiectivul echipei va fi clasarea in primele opt echipe ale seriei”, ne-a declarat Lucian Radulescu.

Obiectivul a fost confirmat si de Stefan Preda.” Este clar ca, din punctul meu de vedere, echipa trebuie sa se situeze la finalul campionatului in primele 8-9 echipe. Vrem sa luam cinci puncte inn primele 3 runde. Chira daca vom juca in deplasare cu ASC Berceni si Juventus Bucuresti si acasa cu Tricolorul Breaza”, a punctat Stefan Preda.

Program

Echipa se va pregati la Brazi pana lunea viitoare, iar in perioada 19-30 ianuarie va efectua un stagiu de pregatire centralizata la Cheia. Pe data de 24 ianuarie Chimia Brazi va juca prima partida de verificare in acest an, in compania celor de la Avantul Maneciu, iar pe 30 ianuarie, la revenirea din cantonamentul montan, va evolua pe teren propriu cu divizionara secunda Concordia Chiajna.

In perioada 1-27 februarie formatia prahoveana are programate alte 6 partuide de verificare, in ultimele patru dintre acestea antrenorul Stefan Preda urmand sa cristalizeze primul unsprezece care va aborda returul de campionat.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!