PAULINHO A SEMNAT CU FC PLOIESTI

Ianuarie 24, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a II-a

FC Ploiesti se pare ca a reusit un transfer foarte interesant reusind ieri sa obtina semnatura mijlocasului portughez Paulo Dinarte Gouveia Pestana “Paulinho” pentru un contract valabil doi ani si jumatate.

Marius Sumudica  a declarat pentru mediafax: “Eu stiam ca Paulinho vine sa semneze cu Rapid. Eu nu am legatura cu venirea lui la noi. Toata lumea zice acum ca eu l-am deturnat de la Rapid ca sa lucrez cu el la FC Ploiesti. Dar nu este adevarat. Eu stiu doar ca Rapid vroia sa-l tina in probe pe baiat si dupa aia sa-i faca o oferta. Iar baiatul a refuzat sa dea probe. Atunci agentul lui a venit si l-a propus la noi la club. Pe mine m-au intrebat daca il vreau, am zis da si asta a fost. Sa fie clar, eu sunt in cantonament acum, n-am deturnat niciun jucator de la Rapid”.

Oficialii clubului Rapid infirma orice discutie directa cu fotbalistul, admitand insa faptul ca acesta le-a fost propus de un agent, insa au dubii ca cel care le-a facut propunerea este si reprezentantul oficial al acestuia. Aceiasi oficiali au declarat ca jucatorul ar fi sustinut probe de joc inainte de a semna contractul insa ei nu au mai insistat pentru Paulinho pentru ca nu au dorit sa intre intr-o competitie cu diversi agenti.

Dupa ce aseara Paulinho a innoptat in Ploiesti acesta  se va alatura astazi fostului sau antrenor de la Progresul in cantonamentul de la Snagov unde va incepe pregatirea cu noii colegi.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!