HOCHEISTII PLOIESTENI AU IMPRESIONAT LA MEMORIALUL STEFAN TOMOVICI

Februarie 3, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Hochei

CS Olimpia PloiestiChiar daca judetul Prahova nu beneficiaza de un patinoar acoperit, o echipa de hochei din Ploiesti incepe sa-si faca simtita prezenta pe plan national. CS Olimpia Ploiesti, grupare pregatita de trioul Gabriel Raducanu, George Minescu si Adrian Bontas, a participat la Memorialul „Stefan Tomovici”, concurs care s-a desfasurat la finele saptamanii trecute la Suceava. Dupa trei zile de concurs, rastimp in care au disputat tot atatea partide, sportivii ploiesteni au incheiat intrecerea pe locul secund, fiind depasiti doar de Steaua Bucuresti.

La evenimentul organizat de DSJ Suceava, CSM Suceava si Primaria Suceava au participat echipele de juniori ale Olimpiei Ploiesti si CS Buzau, alaturi de gruparile de „old boys” ale Sucevei si Radautiului, precum si echipa de exceptie a clubului Dunarea Galati si lotul national – Lake Placid 1980.

„A fost un turneu reusit si ma bucur de rezultatele obtinute de elevii mei”, ne-a declarat antrenorul Gabriel Raducanu. Acelasi interlocutor a mai adaugat: „Sincer nu ma asteptam sa terminam intrecerea pe locul secund, mai ales ca am intalnit echipe cu traditie in acest sport. Una peste alta, toti sportivii de la CS Olimpia Ploiesti au avut o evolutie buna, dar cu un plus pentru Zaharia, care a devenit golgheterul echipei noastre, Samoila si Zmaradanda. Pe aceasta cale a-si dori sa le multumesc sponsorilor, parintilor si presedintelui clubului, Dan Bisoceanu, care au facut posibila participarea noastra la turneu din Moldova”.

La intrecerea de la Suceava, tehnicienii clubului prahovean au deplasat urmatorii sportivi: Radu Nitu, Stefan Tubac, Victor Pascaru, Alexandru Fabian, Andrei Zvirid, Costin Popa, Nicolae Oancea (capitanul echipei), Theodor Ionescu, Matei Ionescu, Stefan Zmaranda, Ana Voicu, Fabio Colobichio, Victor Popescu, Cristian Zaharia, David Mircea, Vlad Alexandrescu, Vlad Bontas si Antonie Samoila.

 

In turneul de juniori s-au consemnat rezultatele:

OLIMPIA PLOIESTI – CSM SUCEAVA

2 – 1

OLIMPIA PLOIESTI – CS BUZAU

10 – 2

STEAUA – OLIMPIA PLOIESTI

10 – 2

CSM SUCEAVA – CS BUZAU

7 – 3

STEAUA – CS BUZAU

15 – 0

STEAUA – CSM SUCEAVA

4 – 2

 

Veteranii ploiesteni au fost de neoprit

Dar, cele mai atractive partide au fost intalnirele in care s-au intalnit echipele de « old boys ». Echipa ploiesteana de la aceasta categorie de varsta a reusit sa castige turneul, iar tehnicianul celor mai mici hocheisti, Gabriel Raducanu, a fost golgheterul competitiei.

Din lotul « vetranilor ploiesteni » au facut parte urmatorii jucatori: George Minescu, Mihai Minescu, Bogdan Lavopoulu, Romus Radulescu, Marius Matache, Florin Tanase, Giuseppe Iacob, Dragos Gradinariu, Gabriel  Raducanu, Sasa Rusu, care au demonstrat, fara indoiala, faptul ca le place hocheiul.

 

 

Comments

10 Comments on "HOCHEISTII PLOIESTENI AU IMPRESIONAT LA MEMORIALUL STEFAN TOMOVICI"

 1. Nitu Radu Bogdan on Mar, 3rd Feb 2009 1:07 pm 

  Fac parte din componenta echipei CS.OLIMPIA. PLOIETSI
  Si vreau sa va spun ca nu a fost usor sa ocupam pozitia a doua.
  Meciul decisiv pentru noi a fost ce terminat cu 2-1 la care am inscris golul decisiv.

 2. Nitu Radu Bogdan on Mar, 3rd Feb 2009 1:39 pm 

  Si bine inteles am fost ajutat de coechipierul meu Zaharia Cristian care a inscris celalat gol.

 3. Nitu Radu Bogdan on Mar, 3rd Feb 2009 1:41 pm 

  Daca STEAUA Nu ar fi batut SUCEAVA noi astazi nu am fi fost me locul 2 ci pe locul 3

 4. Zmaranda Stefan on Mar, 3rd Feb 2009 5:33 pm 

  Butelie taci din gura ca daca nu iti dadeam eu pase tu nici nu tingeai mingea jogoscasinoonline.eu

 5. Zaharia Cristian on Mar, 3rd Feb 2009 5:34 pm 

  Fac parte din echipa de hokey. Vreau sa va spun ca il invidier pe Nitu Radu. Este mai bun decat mine, iar eu incerc sa il urmez!

 6. "OLIMPIA" on Mar, 3rd Feb 2009 5:36 pm 

  Suntem echipa CS.OLIMPIS.PLOIESTI si vrem sa il felicitam pe Raducanu Gabriel pentru ca ne-a antrenat si ne-a ridicat nivelul de joc.

 7. Nitu Radu Bogdan on Mar, 3rd Feb 2009 5:41 pm 

  Daca nu era Zmaranda Stefan care mi-a dat pasa decisiva eu nu as fi inscris golul decisiv Bonus Fara Depunere

 8. no8 on Mar, 3rd Feb 2009 5:51 pm 

  felicitari baieti pentru performanta.

 9. Nitu Radu Bogdan on Mie, 4th Feb 2009 10:14 am 

  Vreau sa va mai spun ca toata “vina” pentru ca am castigat este a echipei!!

 10. Zaharia Cristian on Joi, 5th Feb 2009 7:03 pm 

  As putea declara ca Butelie si Zmaranda Stefan sunt cei mai buni hocheisti din echipa Olimpia Ploiesti si ii invidiez pe-amandoi si as vrea sa fiu ca iei

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!